Ischia
Capri
Färjor till Neapelbukten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Ischia - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Ischia till Capri

Ischia Capri-rutten går mellan Neapelbukten och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Alilauro trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 42 minuter när Alicost servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 52 minuter.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Ischia Capri-rutten mellan Neapelbukten och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Ischia till Capri?

  Färjeresan från Ischia till Capri tar ungefär 47m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Ischia till Capri?

  Priserna för färjan mellan Ischia - Capri varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 87 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ischia - Capri?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Ischia och Capri, dessa är
  • Alilauro
  • Alicost
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ischia - Capri?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ischia - Capri, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Ischia - Capri?

  Ja, mellan Ischia - Capri kan du resan utan bil med
  • Alilauro
  • Alicost
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Ischia - Capri?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Ischia - Capri?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Alilauro
 • Vad är avståndet från Ischia till Capri?

  Det är uppskattningsvis 21 sjömil mellan Ischia och Capri.

Guide till Ischia

Ischia är en italiensk ö belägen i Tyrrenska havet och ligger vid den norra änden av Neapelbukten, som är ungefär 30 km bort. Ischia är den största av Phlegreanöarna och är cirka 10 km lång från öst till väst och 7 km norr till söder. Den vulkaniska ön är nästan helt täckt av berg med sin högsta punkt på 788 meter över havet.

Öns turistindustri beror till stor del av sina kurorter, varma källor och vulkanisk lera som orsakas av öarnas vulkanisk aktivitet. Ön är populär bland många turister från Europa och Asien. Bortsett från den termiska spat finns det många saker att göra och se på ön. Aragoniens slott (Castello Aragonien) konstruerades på en klippa nära ön i 474 BC och är idag det mest besökta monumentet på ön som nås via en tunnel längs vilken det finns ett litet kapell som invigdes av Saint John Joseph av Korset.

Från hamnen i Ischia avgår färjorna till Neapel, Pozzuoli och Procida.


Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.