COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Positano - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Positano och Neapel

    • 14 Sailings Weekly 2 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

Färja från Positano till Neapel

Positano Neapel-rutten går mellan Italien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 14 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar när Alilauro servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 50 minuter.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Positano Neapel-rutten mellan Italien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Positano

Positano är en by som ligger på Amalfikusten i Kampanien, Italien. Byn är främst i en enklav på kullarna som leder ner till kusten. Den var en gång i tiden en rik maritim makt, och började det förra seklet som en fiskeby, och slutade som en populär och ganska chic semesterort, känd för sina hotell och butiker samt för de slingrande trappor som förbinder staden och de höga klipporna ovan. Varje tum av mark är prisade; byggnader staplade ovanpå varandra på branta sluttningar och öppna ytor är intensivt odlade med frukt och grönsaker som frodas i den bördiga vulkaniska jorden. I en region där klipporna sjunker direkt ner i havet, är Positano ovanligt på det sättet att det har ett par mörka och grusiga stränder. En del av stranden är inhägnat där du betalar för att använda en solsäng, men delar är en fri strand, där vem som helst kan lägga ner sina handdukar och njuta av vattnet. Det finns få riktigt billiga alternativ i Positano, men valet urvalet av restauranger är brett och det ska finnas något för alla. Restauranger kantar baksidan av stranden, men om stämningen är alltför bullrig för dig, bege dig uppåt till en tystare plats.

Från byns hamn går färjetrafik till Amalfi, Capri och Salerno.