Färja från Neapel till Positano

Neapel Positano-rutten går mellan Italien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar när Alilauro servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 40 min.

Det finns totalt 25 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Positano-rutten mellan Italien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Positano

  • NLG
    • Avgår 3 gånger per dag 2 tim
    • Få pris
  • Alilauro
    • 4 avgångar per vecka 40 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Positano

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Positano

Den vackra italienska staden Positano ligger längs Italiens berömda Amalfikusten och anses av många turister att vara en av de mest pittoreska av alla Italiens kustorter. Besökare till Positano bör ha i åtanke att staden har många branta gator och mer än sin beskärda del av trappor, med många pastellfärgade hus proppfull på sluttningen intill stranden, konkurrerande med varandra för bästa havsutsikt. Även turismen har vuxit till att bli ganska integrerad till Positano, gör staden klarar av att behålla delar av sitt förflutna, då det var lite mer än en liten fiskeby. Staden är onekligen mycket speciell, unik och "riktiga" del av Kampanien, som ståtar med dramatiska klippnära vägar, populära beachfronts och några av de allra bästa vyer som du någonsin kommer att uppleva. Bortsett från stränder och vattensporter, andra attraktioner inkluderar kryssningar längs Amalfikusten, den mycket vackra bukten Salerno, och ett urval av vandringsleder, med en mycket tilltalande klippa sida vägen ansluter Spiaggia Grande och Spiaggia del Fornillo stränder.

Färjor till Amalfi, Capri och Salerno avgår från stadens hamn.