Grassi Junior
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Grassi Junior

Grassi Junior är en italiensk operatör som tillhandahåller regelbundna höghastighetsfärjor över Amalfikusten. De erbjuder avgångar från 6 hamnar och har ett antal rutter inklusive Positano till Salerno, Positano till Amalfi och Positano till Minori. Denna tjänst körs året runt med deras fartyg, Mizar, som kan transportera upp till 200 passagerare på en enda resa.

Färjan från Positano till Amalfi avgår kl. 08.40, 12.50 och 16.45 varje dag, och biljetter kostar från så lite som 8 €. De erbjuder också allroundresor över Amalfikusten, så att passagerare kan utforska olika destinationer under en dag. Observera dock att tidtabeller och färjepriser kan variera beroende på vilken säsong du väljer att resa.

Directferries.se jämnför Grassi Junior tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ombord Grassi Junior

Alla rutter med Grassi Junior

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.