Salerno
Capri
Färjor till Neapelbukten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Salerno - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Salerno till Capri

Salerno Capri-rutten går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. NLG trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 30 minuter när Alicost servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 42 minuter.

Det finns totalt 21 linjer att välja på vecka om du vill åka Salerno Capri-rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Salerno till Capri?

  Färjeresan från Salerno till Capri tar ungefär 1h 36m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Salerno till Capri?

  Priserna för färjan mellan Salerno - Capri varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 103 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Salerno - Capri?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Salerno och Capri, dessa är
  • NLG
  • Alicost
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Salerno - Capri?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Salerno - Capri, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Salerno - Capri?

  Ja, mellan Salerno - Capri kan du resan utan bil med
  • NLG
  • Alicost
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Salerno - Capri?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Salerno - Capri?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • NLG
 • Vad är avståndet från Salerno till Capri?

  Det är uppskattningsvis 31 sjömil mellan Salerno och Capri.

Guide till Salerno

Salerno ligger vid Gulf of Salerno vid Tyrrenska havet och är en stad och huvudstad i Salerno-regionen i Italien. Staden ligger nära Amalfikusten och är kanske mest känd för att vara hem till den första medicinska skolan i världen, Salernoskolan. Moderna Salerno är ett kulturellt centrum i regionen. Inom staden kan besökare gå runt för att utforska sevärdheterna, varav de flesta är belägna nära centrum av staden. Det finns många vackra gågator och stora torg i staden som lätt kan utforskas till fots. Bussarna i staden kan också användas för sightseeing i staden och utanför. De som har en bil kan lätt köra runt eftersom trafiken inte är ett problem och parkering finns på i flesta områden.

Salerno ligger i det geografiska centrumet av en triangel med smeknamnet de 3 P:nas turisttriangel (det vill säga en triangel med hörnen i Pompeji, Paestum och Positano). Denna egenhet ger Salerno speciella turistegenskaper som ökar med de många lokala platser av turistintresse som Lungomare Trieste (Trieste strandpromenaden), Castello di Arechi (Arechis slott), Duomo (katedralen) och Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational museum of the Salernitan Medical School).


Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.