Travelmar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Travelmar

Travelmar har tjänat den vackra Amalfikusten i sydvästra Italien sedan 1998 och erbjuder regulbundna färjelinjer från staden Salerno till de idylliska kuststäderna Amalfi och Positano.

Företaget startades för att ge lokalbefolkningen ett mer avkopplande alternativ till de långa, slingrande kustvägarna. Med Travelmars utbud av snabba och bekväma fartyg kan turister och bofasta nu till fullo uppskatta den fantastiska kusten och kryssa enkelt mellan butiker, klipphus och blåregnsdränkta vägar i Amalfi och Positano.

Var och en av de fem färjorna i Travelmars flotta kan nå upp till arton knop, och den största, som kallas Uragano 90, kan transportera nästan fyra hundra passagerare över Tyrrenska havet. Även om de är något mindre så är de övriga fyra färjorna; Polaris Maria Madre, Alcor och Antares elegant utformade med rymliga soldäck och bekväma sittgrupper.

De kan skryta med professionell och service av hög kvalitet och därmed är Travelmar ett pålitligt och bekvämt val när det gäller att utforska den berömda Amalfikusten.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Travelmars tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Travelmar

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.