Färja från Vietri sul mare till Positano

Vietri sul mare Positano-rutten går mellan Italien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Travelmar. Färjor avgår upp till 35 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 15 minuter.

Färjetrafiken på Vietri sul mare Positano-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Vietri sul mare och Positano

  • Travelmar
    • Avgår 5 gånger per dag 1 timme 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Vietri sul mare Positano

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Positano

Den vackra italienska staden Positano ligger längs Italiens berömda Amalfikusten och anses av många turister att vara en av de mest pittoreska av alla Italiens kustorter. Besökare till Positano bör ha i åtanke att staden har många branta gator och mer än sin beskärda del av trappor, med många pastellfärgade hus proppfull på sluttningen intill stranden, konkurrerande med varandra för bästa havsutsikt. Även turismen har vuxit till att bli ganska integrerad till Positano, gör staden klarar av att behålla delar av sitt förflutna, då det var lite mer än en liten fiskeby. Staden är onekligen mycket speciell, unik och "riktiga" del av Kampanien, som ståtar med dramatiska klippnära vägar, populära beachfronts och några av de allra bästa vyer som du någonsin kommer att uppleva. Bortsett från stränder och vattensporter, andra attraktioner inkluderar kryssningar längs Amalfikusten, den mycket vackra bukten Salerno, och ett urval av vandringsleder, med en mycket tilltalande klippa sida vägen ansluter Spiaggia Grande och Spiaggia del Fornillo stränder.

Färjor till Amalfi, Capri och Salerno avgår från stadens hamn.