Golfo Aranci
Piombino
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Golfo Aranci till Piombino

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Golfo Aranci och Piombino. Sträckan mellan Golfo Aranci och Piombino trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Golfo Aranci och Piombino.

Tidtabeller Golfo Aranci till Piombino

Färjor mellan Golfo Aranci och Piombino avgår vanligtvis från Golfo Aranci, ca 15:00. Överfarten tar ungefär 7h 35m.

Färjepriser mellan Golfo Aranci och Piombino

Priserna på en överfast från Golfo Aranci till Piombino varierar oftast mellan 433kr och 5805kr*. Genomsnittspriset är 2490kr*. De billigaste priserna mellan Golfo Aranci och Piombino är ca 271kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 569kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4087kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Piombino och Golfo Aranci?

Det är ungefär 146.3 miles (235.5km) eller 127.2 sjömil mellan Golfo Aranci och Piombino.

Kan jag resa med bil mellan Golfo Aranci och Piombino?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Golfo Aranci och Piombino. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Golfo Aranci och Piombino.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Golfo Aranci och Piombino?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Golfo Aranci och Piombino.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Golfo Aranci - Piombino Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 2562 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 7h 35m
Snabbaste seglingstid 6h 30m
Första färjan 15:00
Sista färjan 23:59
Avstånd 127 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Golfo Aranci till Piombino?

Färjeresan från Golfo Aranci till Piombino tar ungefär 8h 31m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Golfo Aranci till Piombino?

Priserna för färjan mellan Golfo Aranci - Piombino varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 216 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Golfo Aranci - Piombino?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Golfo Aranci och Piombino, dessa är
  • Corsica Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Golfo Aranci - Piombino?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Golfo Aranci - Piombino, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Golfo Aranci - Piombino?

Ja, mellan Golfo Aranci - Piombino kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Golfo Aranci - Piombino?

Ja, du kan resa med bil mellan Golfo Aranci - Piombino med
  • Corsica Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Golfo Aranci - Piombino?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Ferries

Vad är avståndet från Golfo Aranci till Piombino?

Det är uppskattningsvis 127 sjömil mellan Golfo Aranci och Piombino.

Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är en stad i provinsen Olbia-Tempio på den italienska ön Sardinien. Den ligger ungefär 200 km norr om Cagliari och 13 km nordost om Olbia och är den bukt som ligger på den nordöstra kusten av Sardinien. Staden har utmärkta sjöförbindelser med resten av Italien, tack vare sin hamn. Namnet Golfo Aranci har två olika förklaringar; den första gäller det avlägsna skeppsbrott av ett fartyg fullt av apelsiner, den andra och mer trovärdiga är kopplad till den sardiska termen "granci" det vill säga krabbor som lätt kan hittas i det här området. Utöver de fantastiska stränderna i Mexikanska måste besökarna också besöka de vackra stränderna i och omkring staden, till exempel Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina och Spiaggia Bianca. Det marina reservatet på ön Tavolara är mycket nära, vid sidan av den vackra Capo Coda Cavallo. Havet, känd för sin klarhet och skönhet erbjuder fantastiska vattensportsmöjligheter, särskilt dykning.

Från hamnen finns anslutningar till Italien via dagliga färjor till hamnarna i Civitavecchia, Livorno och Fiumicino. Faciliteterna i denna lilla hamn är begränsade till en avgångshall, café och en liten närbutik.


Guide till Piombino

När den gamla hamnen i Falesia den italienska staden Piombino erbjuder idag två panorama synvinklar som hjälper besökarna uppskatta den vackra kusten. Torget Bovio har en naturlig terrass med en fantastisk utsikt över havet och den gamla hamnen är den perfekta platsen för att observera den frenetiska aktiviteten av fiskehamnen med sin dagliga auktion. Stenlagda gator är kantade med restauranger och vinbarer där du kan njuta av fångsten av dagen och lokala viner. Regionen är rik på kulinariska utbud, inklusive baccalà och potatis den lokala fiskgryta - caciucco bläckfisk och stuvade eller fyllda musslor. En promenad genom "Lilla Paris", vars namn hänvisar till regeln om Elisa Bonaparte tar besökarna förbi historiska byggnader som belyser vikten av Piombino under medeltiden och renässansen. Dessa inkluderar Rivellino Palazzo Nuovo och 16-talet slott som byggdes av Cesare Borgia att försvara staden.

Från hamnen i Piombino går färjor avgår direkt till öarna i Toskanska arkipelagen (Elba är bara 10 km från kusten) samt till Sardinien och Korsika.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.