Färja från Cagliari till Neapel

Cagliari Neapel-rutten går mellan Sardinien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Tirrenia. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 14 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Cagliari Neapel-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Cagliari och Neapel

  • Tirrenia
    • 2 avgångar per vecka 14 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Cagliari Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Cagliari Neapel-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien i medelhavet. Staden har lång historia och har haft många olika civilisationer. Turister kan besöka domus de janas som en är förhistorisk gravkammare från nånstans mellan 3400 och 2700 f.kr, en romersk amfiteater, en bysantisk basilica och tre torn från Pisaneran.

Cagliari är en av de grönaste Italienska städerna och har ett antal publika trädgårdar för besökare att njuta av. Monte Urpinuparken är den med mest skog och är belägen på en låg kulle täckt med tall och ek och är runt 62 tunnland i storlek. Där finns också San Micheleparken, med ett medeltidsslott, och Terramainiparken med en damm som är hem till flamingos och andra vadarfåglar.

Hamnen i Cagliari är uppdelad i två sektorer, den gamla hamnen och den nya internationella containerterminalen. Från hamnen går båtar till Civitavecchia, Naples, Palermo och Trapani.