COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cagliari - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sardinien till Italien

Rederier som åker mellan Cagliari och Neapel

  • 2 avgångar per vecka 14 tim 30 min
  • Få pris
  • 2 avgångar per vecka 13 tim
  • Få pris

Så tycker våra kunder om Färjor från Cagliari till Neapel

 • "Cagliari - Napoly"

  Dålig restaurang, dålig service. Ingen underhållning och färjan var inte för turister.

  'Aurelia' travelled on Aurelia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Vi kom nästan i tid till Cagliari. Personalen på Tirrenia var vänliga. Hjälpsamma. Mkt bra hytter. Hade inte kunnat vara bättre.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Cagliari till Neapel

Cagliari Neapel-rutten går mellan Sardinien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Tirrenia trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 14 timmar 30 minuter när Grimaldi Lines servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 13 timmar.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Cagliari Neapel-rutten mellan Sardinien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien i medelhavet. Staden har lång historia och har haft många olika civilisationer. Turister kan besöka domus de janas som en är förhistorisk gravkammare från nånstans mellan 3400 och 2700 f.kr, en romersk amfiteater, en bysantisk basilica och tre torn från Pisaneran.

Cagliari är en av de grönaste Italienska städerna och har ett antal publika trädgårdar för besökare att njuta av. Monte Urpinuparken är den med mest skog och är belägen på en låg kulle täckt med tall och ek och är runt 62 tunnland i storlek. Där finns också San Micheleparken, med ett medeltidsslott, och Terramainiparken med en damm som är hem till flamingos och andra vadarfåglar.

Hamnen i Cagliari är uppdelad i två sektorer, den gamla hamnen och den nya internationella containerterminalen. Från hamnen går båtar till Civitavecchia, Naples, Palermo och Trapani.