Olbia
Piombino
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Olbia till Piombino

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 5 avångar i veckan mellan Olbia och Piombino. Sträckan mellan Olbia och Piombino trafikeras av Moby Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Olbia och Piombino.

Tidtabeller Olbia till Piombino

Färjor mellan Olbia och Piombino avgår vanligtvis från Olbia, ca 08:15. Överfarten tar ungefär 5h 30m.

Färjepriser mellan Olbia och Piombino

Priserna på en överfast från Olbia till Piombino varierar oftast mellan 893kr och 4709kr*. Genomsnittspriset är 2436kr*. De billigaste priserna mellan Olbia och Piombino är ca 406kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1178kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2571kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Piombino och Olbia?

Det är ungefär 153.7 miles (247.4km) eller 133.6 sjömil mellan Olbia och Piombino.

Kan jag resa med bil mellan Olbia och Piombino?

Ja, med Moby Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Olbia och Piombino. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Olbia och Piombino.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Olbia och Piombino?

Ja, fotpassagerare kan resa med Moby Lines mellan Olbia och Piombino.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Olbia - Piombino Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Moby Lines
Genomsnittligt pris 2508 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 5
Genomsnittlig seglingstid 5h 30m
Första färjan 08:15
Avstånd 133 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Olbia till Piombino?

Färjeresan från Olbia till Piombino tar ungefär 5h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Olbia till Piombino?

Priserna för färjan mellan Olbia - Piombino varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 211 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Olbia - Piombino?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Olbia och Piombino, dessa är
  • Moby Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Olbia - Piombino?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Olbia - Piombino, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Olbia - Piombino?

Ja, mellan Olbia - Piombino kan du resan utan bil med
  • Moby Lines

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Olbia - Piombino?

Ja, du kan resa med bil mellan Olbia - Piombino med
  • Moby Lines

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Olbia - Piombino?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Vad är avståndet från Olbia till Piombino?

Det är uppskattningsvis 133 sjömil mellan Olbia och Piombino.

Så tycker våra kunder om Färjor från Olbia till Piombino

  • "Bra sätt att resa på"

    Jag resa på Moby från Olbia till Livorno i maj 2013 och det var bra! Ännu bättre än resan från Civitavecchia till Olbia veckan innan (Tirrena line). Extremt härligt var det på färjan. Hytten var ren och lugn. Sport baren var också bra. Kollade UFFA cup semi där på en stor tv skärm. Kommer att åka med MOby igen!!!

    'Moby Tommy' travelled on Moby Tommy

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Olbia

Olbia är en italiensk stad som ligger i nordöstra Sardinien, i Gallura delregionen. Staden har en lång historia, och även om den numera oftast endast får besök av resenärer på genomresa till eller från Sardinien har Olbia tillräcklig charm för att förtjäna en del uppmärksamhet i sin egen rätt. Olbia har en eller två viktiga sevärdheter inom staden, och dess lilla historiska centrum är en trevlig plats att lunka omkring och att sitta på en restaurang eller bar. Det är inte dyrt i staden, och det är en bra bas för en dag eller två - kanske längre, om du planerar att ta en båttur, besöka stränder eller utforska närliggande sevärdheter. Olbias huvudattraktion är den medeltida Pisan-romanska kyrkan, uthuggen ur Galluran granit. I absiden finns två 1300-talsfresker, den vänstra visar San Simplicio, skyddshelgon för Olbia. Festa di San Simplicio, Olbias största festival, firas i tre dagar i mitten av maj.

Olbias hamn ligger på en ö kopplad till staden via en lång gångbro. Bilfärjor ansluter Olbia med italienska destinationer på fastlandet, inklusive Genua och Civitavecchia, nära Rom. ASPO buss nummer 9 förbinder hamnen med staden. Ytterligare destinationer är tillgängliga från Golfo Aranci, en hamn norr om Olbia.


Guide till Piombino

När den gamla hamnen i Falesia den italienska staden Piombino erbjuder idag två panorama synvinklar som hjälper besökarna uppskatta den vackra kusten. Torget Bovio har en naturlig terrass med en fantastisk utsikt över havet och den gamla hamnen är den perfekta platsen för att observera den frenetiska aktiviteten av fiskehamnen med sin dagliga auktion. Stenlagda gator är kantade med restauranger och vinbarer där du kan njuta av fångsten av dagen och lokala viner. Regionen är rik på kulinariska utbud, inklusive baccalà och potatis den lokala fiskgryta - caciucco bläckfisk och stuvade eller fyllda musslor. En promenad genom "Lilla Paris", vars namn hänvisar till regeln om Elisa Bonaparte tar besökarna förbi historiska byggnader som belyser vikten av Piombino under medeltiden och renässansen. Dessa inkluderar Rivellino Palazzo Nuovo och 16-talet slott som byggdes av Cesare Borgia att försvara staden.

Från hamnen i Piombino går färjor avgår direkt till öarna i Toskanska arkipelagen (Elba är bara 10 km från kusten) samt till Sardinien och Korsika.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.