Arbatax
Civitavecchia
Färjor till Rom
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Arbatax - Civitavecchia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja Arbatax Civitavecchia

Arbatax Civitavecchia-rutten går mellan Sardinien och Rom. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Grimaldi Lines. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 9 timmar.

Färjetrafiken på Arbatax Civitavecchia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Arbatax till Civitavecchia?

  Färjeresan från Arbatax till Civitavecchia tar ungefär 9h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Arbatax till Civitavecchia?

  Priserna för färjan mellan Arbatax - Civitavecchia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 168 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Arbatax - Civitavecchia?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Arbatax och Civitavecchia, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Arbatax - Civitavecchia?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Arbatax - Civitavecchia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Arbatax - Civitavecchia?

  Ja, mellan Arbatax - Civitavecchia kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Arbatax - Civitavecchia?

  Ja, du kan resa med bil mellan Arbatax - Civitavecchia med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Arbatax - Civitavecchia?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Arbatax till Civitavecchia?

  Det är uppskattningsvis 178 sjömil mellan Arbatax och Civitavecchia.

Guide till Arbatax

Arbatax är en liten hamn på Sardinien i Italien. Centrum i staden utgår från botten av Cape Bellavista, ett område fullt med den grönfärgade medelhavsbusken och känt för sina karakteristiska röda klippor och porfyrgraniten som finns nära hamnen. De omliggande bergen skapar en magnifik bakgrund. Intill hamnen finns ett torn från 1600-talet och från havet kan du se silhuetten av det välkända porfyritiska revet, "red rocks". Vid en punkt i den södra delen och 3 km från staden hittar du S. Gemilianotornet. Allt detta tillsammans med det stora antalet exkursioner som finns att välja mellan gör Arbatax till ett ypperligt behagligt kustområde att besöka.

Hamnen i Arbatax har förbindelser till fastlandet i Italien via hamnarna i Civitavecchia, Genua, Fiumicino, Olbia och Cagliari.


Guide till Civitavecchia

Civitavecchia har de främsta kryssningsfartyg och hamnen för Rom, Italien. Denna attraktiva semesterortstaden med 58.000 invånare är på kusten av Tyrrenska havet, och ligger cirka 80 km norr väster om Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Dess hamn går tillbaka mer än tusen år, till 101-108 e.Kr., då kejsar Trajanus beordrade att hamnen Centumcellae skulle byggas för att hantera djuphavsfiskefrakt för den romerska huvudstaden. Under och efter medeltiden, var Civitavecchia styrd av en rad punkter och påvar. Flera restaurerade medeltida och barock strukturer (inklusive den massiva Forte Michelangelo och försvarsmurar bakom hamnen) är påminnelser om Civitavecchia långa historia. Sightseeing i Civitavecchia börjar i hamnen, där besökare kan få en bra bild av kryssningsfartyg och färjor bassänger från strax innanför huvud eller södra ingången. Forte Michel, en fästning som beställdes av påven Giulio II i början av 1500-talet, ligger i anslutning till hamngrinden. Bakom och ovanför hamnen, bildar en 1700-tals försvarsmur ena sidan av Lungoporto Gramsci, en förhöjd gågata bredvid moderna flerbostadshus.

Bil- och passagerarfärjor länkar Civitavecchia till Sardinien, Sicilien, och andra destinationer inom Italien och utomlands.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.