Porto Torres
Civitavecchia
Färjor till Rom
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Porto Torres till Civitavecchia

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Porto Torres och Civitavecchia. Sträckan mellan Porto Torres och Civitavecchia trafikeras av Grimaldi Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Tidtabeller Porto Torres till Civitavecchia

Färjor mellan Porto Torres och Civitavecchia avgår vanligtvis från Porto Torres, ca 10:45. Överfarten tar ungefär 8h 9m.

Färjepriser mellan Porto Torres och Civitavecchia

Priserna på en överfast från Porto Torres till Civitavecchia varierar oftast mellan 569kr och 3748kr*. Genomsnittspriset är 1854kr*. De billigaste priserna mellan Porto Torres och Civitavecchia är ca 271kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1056kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2328kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Civitavecchia och Porto Torres?

Det är ungefär 249.3 miles (401.2km) eller 216.6 sjömil mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Kan jag resa med bil mellan Porto Torres och Civitavecchia?

Ja, med Grimaldi Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Porto Torres och Civitavecchia. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Porto Torres och Civitavecchia?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grimaldi Lines mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Porto Torres - Civitavecchia Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Grimaldi Lines
Genomsnittligt pris 1916 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 8h 9m
Snabbaste seglingstid 7h 45m
Första färjan 10:45
Sista färjan 18:00
Avstånd 216 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Porto Torres till Civitavecchia?

Färjeresan från Porto Torres till Civitavecchia tar ungefär 8h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Porto Torres till Civitavecchia?

Priserna för färjan mellan Porto Torres - Civitavecchia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 161 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Porto Torres - Civitavecchia?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Porto Torres och Civitavecchia, dessa är
 • Grimaldi Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Porto Torres - Civitavecchia?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Porto Torres - Civitavecchia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Porto Torres - Civitavecchia?

Ja, mellan Porto Torres - Civitavecchia kan du resan utan bil med
 • Grimaldi Lines

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Porto Torres - Civitavecchia?

Ja, du kan resa med bil mellan Porto Torres - Civitavecchia med
 • Grimaldi Lines

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Porto Torres - Civitavecchia?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Grimaldi Lines

Vad är avståndet från Porto Torres till Civitavecchia?

Det är uppskattningsvis 216 sjömil mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Så tycker våra kunder om Färjor från Porto Torres till Civitavecchia

 • "Good times"

  Nice boat with a couple of places to eat, small casino and video games and air-hockey. Pool on deck and a bar. Nice for a change to travel with a boat instead of boring airports.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Från Barcelona till Italien"

  Vi hade en 4 bädds hytt till vår familj och den var bra. Personalen var vänliga och hjälpsamma. Det tog lite extra tid gällande lastningen med lastbilarna. Men överlag var allting bra förutom de försningar. Utmärkt annars.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Grimaldi lines seems to have improved their service!"

  After having travelled with Grimaldi lines several times we must say that the general feeling of quality and service has improved. Very nice attitude among the employess, the structure and ease to board the ship in Civittaveccia was also very good.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår första resa"

  Det här var första gången som vi åkt på en lång resa på havet så vi var lite upphetsad om ombordstigning (hur det går) och om att vara i hamnen i tid eftersom det vi hade läst i villkoren i förväg vilket gjorde oss lite orolig vad händer om vi inte kommer dit i tid. Lyckligtvis allt var OK, ombordstigning var smidig. vi skulle ha varit lite gladare om vår hytt inte hade varit på våning 7 (motorernas buller var så nära), men vi har försökt att glömma om det :-). Personalen var artig och kompetenat. Allt som allt är vi nöjda och gillade vår resa.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad som ligger på den nordvästra kusten av den italienska ön Sardinien. Det ligger cirka 25 km öster om den Gorditanianska udden och även på bukten i Mexikanska Asinara. En av stadens största attraktioner är den 1100-tals, trenavade Basilica di San Gavino som byggdes med enbart dyrbar sten som marmor, porfyr och granit. Kyrkan är den största romanska kyrkan på Sardinien. Av intresse är katakomberna Tanca Borgona som är konstgjorda underjordiska gångar byggda för religionsutövning.

Efter Olbia, är Porto Torres bäst betjänade hamnen på Sardinien. Färjor länkar ön till Genua, 11 timmar och 30 minuter restid, Civitavecchia (7 timmar och 15 minuter) och Barcelona (11 timmar och 15 minuter). Det finns också överfarter till Ajaccio (3 timmar och 30 minuter) och Propriano (4 timmar) på Korsika, och till Marseille (17 timmar).


Guide till Civitavecchia

Civitavecchia har de främsta kryssningsfartyg och hamnen för Rom, Italien. Denna attraktiva semesterortstaden med 58.000 invånare är på kusten av Tyrrenska havet, och ligger cirka 80 km norr väster om Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Dess hamn går tillbaka mer än tusen år, till 101-108 e.Kr., då kejsar Trajanus beordrade att hamnen Centumcellae skulle byggas för att hantera djuphavsfiskefrakt för den romerska huvudstaden. Under och efter medeltiden, var Civitavecchia styrd av en rad punkter och påvar. Flera restaurerade medeltida och barock strukturer (inklusive den massiva Forte Michelangelo och försvarsmurar bakom hamnen) är påminnelser om Civitavecchia långa historia. Sightseeing i Civitavecchia börjar i hamnen, där besökare kan få en bra bild av kryssningsfartyg och färjor bassänger från strax innanför huvud eller södra ingången. Forte Michel, en fästning som beställdes av påven Giulio II i början av 1500-talet, ligger i anslutning till hamngrinden. Bakom och ovanför hamnen, bildar en 1700-tals försvarsmur ena sidan av Lungoporto Gramsci, en förhöjd gågata bredvid moderna flerbostadshus.

Bil- och passagerarfärjor länkar Civitavecchia till Sardinien, Sicilien, och andra destinationer inom Italien och utomlands.


Porto Torres till Civitavecchia Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Grimaldi Lines 17:00 02:00 9 timmar Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.