Tanger Med
Barcelona
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Tanger Med till Barcelona

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Tanger Med och Barcelona. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Grandi Navi Veloci & La Meridionale. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Tanger Med och Barcelona.

Tidtabeller Tanger Med till Barcelona

Färjor mellan Tanger Med och Barcelona avgår vanligtvis från Tanger Med, ca 01:45. Överfarten tar ungefär 35h 2m.

Färjepriser mellan Tanger Med och Barcelona

Priserna på en överfast från Tanger Med till Barcelona varierar oftast mellan 2871kr och 13000kr*. Genomsnittspriset är 7728kr*. De billigaste priserna mellan Tanger Med och Barcelona är ca 870kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3726kr*. Genomsnittspriset för en bil är 8446kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Barcelona och Tanger Med?

Det är ungefär 651.2 miles (1048.0km) eller 565.9 sjömil mellan Tanger Med och Barcelona.

Kan jag resa med bil mellan Tanger Med och Barcelona?

Ja, med Grandi Navi Veloci, La Meridionale kan du resa med bil på sträckan mellan Tanger Med och Barcelona. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Tanger Med och Barcelona.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Tanger Med och Barcelona?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grandi Navi Veloci, La Meridionale mellan Tanger Med och Barcelona.

Tanger Med till Barcelona färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Tangier Med - Barcelona Sammanfattning av rutt
Land för avresa Marocko
Destination Land Spanien
Antal operatörer 2
Operatörer Grandi Navi Veloci & La Meridionale
Genomsnittligt pris 8191 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 34h 59m
Snabbaste seglingstid 29h 0m
Första färjan 01:45
Sista färjan 23:59
Avstånd 568 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Tanger Med till Barcelona?

  Färjeresan från Tanger Med till Barcelona tar ungefär 33h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Tanger Med till Barcelona?

  Priserna för färjan mellan Tanger Med - Barcelona varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 332 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tanger Med - Barcelona?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tanger Med och Barcelona, dessa är
  • Grandi Navi Veloci
  • La Meridionale
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tanger Med - Barcelona?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tanger Med - Barcelona, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Vad är avståndet från Tanger Med till Barcelona?

  Det är uppskattningsvis 565 sjömil mellan Tanger Med och Barcelona.

Så tycker våra kunder om Färjor från Tanger Med till Barcelona

 • "Trevlig resa"

  Vi uppskattade färjan och faliciteterna. Vi tyckte dock att shoppen och maten var lite väl hög priset.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skön o lugn båtfärd"

  Svårt att hitta till rätt färjeterminal för det fanns flera stycken och det var dåligt skyltat. Väl ombord fick vi ett trevligt mottagande av hyttpersonalen. Ordning och reda vid incheckningen. 4-bäddshytten insides var normalstor och sanitärdelen var ren o prydlig.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Lӓs mer Läs mindre
 • "recension"

  Trevliga personal. Skön atmosfär. Tydliga informationer.

  'Excellent' travelled on Excellent

  Lӓs mer Läs mindre
 • "GNV"

  Hytt faliciteterna och färjan var utmärkt. Städad och ren. Personalen var hjälpsamma och boardningen gick snabbt. Blev lite förvirrad vid avlastningen i Barcelona men det var för spräket. Men annars var allting bra.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Tanger Med

Tanger-Med är ett lasthamn som ligger runt 40 km öster om Tanger i Marocko. Det är en av de största hamnarna vid Medelhavet och i Afrika och togs i drift i juli 2007. Byggandet av den andra fasen inleddes 2009 för att möta den snabbt växande efterfrågan för att transportera containrar. Förutom containertrafik, har Tanger-Med-hamnen också en nybyggd passagerarterminal, som ersätter staden Tangers hamn som destination för färjor och passagerarfartyg från Europa. Inne i terminalbyggnaden kommer du att hitta växlingskontor, bankomater och en liten butik som säljer tidningar, böcker, cigaretter och snacks etc. Det finns också ett café på övervåningen.

Historien om Tanger är mycket omfattande, på grund av den historiska förekomsten av många civilisationer och kulturer från och innan det 5:e århundradet före Kristus. Mellan det att staden var en strategisk Berber stad och ett feniciskt handelscentrum till den oberoende eran runt 1950-talet, var Tanger en tillflyktsort för många kulturer. År 1923 blev Tangier ansedd ha internationell status genom utländska kolonialmakter, och blev en destination för många europeiska och amerikanska diplomater, spioner, författare och affärsmän.


Guide till Barcelona

Den spanska staden Barcelona ligger vid kusten mellan mynningarna av floden Llobregat och River Besos och gränsar i väster av Serra de Collserola bergskedjor. Barcelona är huvudstad i den autonoma regionen Katalonien och är Spaniens näst största stad efter Madrid. Grundades som en romersk stad, under medeltiden blev Barcelona huvudstad i länet av Barcelona. Efter sammanslagning med kungariket Aragonien fortsatte Barcelona att vara en viktig stad i kronan av Aragonien. Barcelona har ett rikt kulturarv och är idag ett viktigt kulturellt centrum och ett stort turistmål. Särskilt känd är arkitektoniska verk av Antoni Gaudí och Lluís Domènech i Montaner som har utsetts till ett av Unescos världsarv.

Barcelona har många museer, som täcker olika områden och epoker. The National Museum of Art i Katalonien innehåller en välkänd samling av romansk konst medan Barcelona Museum of Contemporary Art fokuserar på post-1945 katalanska och spanska konsten. Fundació Joan Miró, Picasso-museet och Fundació Antoni Tàpies innehåller viktiga samlingar av dessa världsberömda konstnärer, liksom Can Framis Museum som fokuserar på post 1960 Katalanska konst som ägs av Fundació Vila Casas.

Barcelona är en stor färjeterminal för linjer till Mallorca, Genua, Ibiza och Marocko (Tanger Med). Bryggorna för färjor och kryssningsfartyg ligger nära stadens centrum porten börjar precis i slutet av Las Ramblas.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.