Tanger Med
Barcelona
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Tanger Med - Barcelona är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Tanger Med till Barcelona

Tanger Med Barcelona-rutten går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grandi Navi Veloci trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 34 timmar 46 minuter när La Meridionale servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 33 timmar.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Tanger Med Barcelona-rutten mellan Marocko och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Tanger Med till Barcelona färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Tanger Med till Barcelona?

  Färjeresan från Tanger Med till Barcelona tar ungefär 33h 53m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Tanger Med till Barcelona?

  Priserna för färjan mellan Tanger Med - Barcelona varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 332 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tanger Med - Barcelona?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tanger Med och Barcelona, dessa är
  • Grandi Navi Veloci
  • La Meridionale
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tanger Med - Barcelona?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tanger Med - Barcelona, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Tanger Med - Barcelona?

  Ja, mellan Tanger Med - Barcelona kan du resan utan bil med
  • Grandi Navi Veloci
  • La Meridionale
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Tanger Med - Barcelona?

  Ja, du kan resa med bil mellan Tanger Med - Barcelona med
  • Grandi Navi Veloci
  • La Meridionale
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Tanger Med - Barcelona?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grandi Navi Veloci
 • Vad är avståndet från Tanger Med till Barcelona?

  Det är uppskattningsvis 565 sjömil mellan Tanger Med och Barcelona.

Så tycker våra kunder om Färjor från Tanger Med till Barcelona

 • "dåligt mat"

  De servera dåligt ,kallt mat & dyrt.

  'Excelsior' travelled on Excelsior

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tanger - Barcelona"

  Trevlig överfart, allt var rent, personalen var mycket trevliga. Utmärkt pris..

  'Ikarus Palace' travelled on Ikarus Palace

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Tanger Med

Tanger-Med är ett lasthamn som ligger runt 40 km öster om Tanger i Marocko. Det är en av de största hamnarna vid Medelhavet och i Afrika och togs i drift i juli 2007. Byggandet av den andra fasen inleddes 2009 för att möta den snabbt växande efterfrågan för att transportera containrar. Förutom containertrafik, har Tanger-Med-hamnen också en nybyggd passagerarterminal, som ersätter staden Tangers hamn som destination för färjor och passagerarfartyg från Europa. Inne i terminalbyggnaden kommer du att hitta växlingskontor, bankomater och en liten butik som säljer tidningar, böcker, cigaretter och snacks etc. Det finns också ett café på övervåningen.

Historien om Tanger är mycket omfattande, på grund av den historiska förekomsten av många civilisationer och kulturer från och innan det 5:e århundradet före Kristus. Mellan det att staden var en strategisk Berber stad och ett feniciskt handelscentrum till den oberoende eran runt 1950-talet, var Tanger en tillflyktsort för många kulturer. År 1923 blev Tangier ansedd ha internationell status genom utländska kolonialmakter, och blev en destination för många europeiska och amerikanska diplomater, spioner, författare och affärsmän.


Guide till Barcelona

Den spanska staden Barcelona ligger vid kusten mellan mynningarna av floden Llobregat och River Besos och gränsar i väster av Serra de Collserola bergskedjor. Barcelona är huvudstad i den autonoma regionen Katalonien och är Spaniens näst största stad efter Madrid. Grundades som en romersk stad, under medeltiden blev Barcelona huvudstad i länet av Barcelona. Efter sammanslagning med kungariket Aragonien fortsatte Barcelona att vara en viktig stad i kronan av Aragonien. Barcelona har ett rikt kulturarv och är idag ett viktigt kulturellt centrum och ett stort turistmål. Särskilt känd är arkitektoniska verk av Antoni Gaudí och Lluís Domènech i Montaner som har utsetts till ett av Unescos världsarv.

Barcelona har många museer, som täcker olika områden och epoker. The National Museum of Art i Katalonien innehåller en välkänd samling av romansk konst medan Barcelona Museum of Contemporary Art fokuserar på post-1945 katalanska och spanska konsten. Fundació Joan Miró, Picasso-museet och Fundació Antoni Tàpies innehåller viktiga samlingar av dessa världsberömda konstnärer, liksom Can Framis Museum som fokuserar på post 1960 Katalanska konst som ägs av Fundació Vila Casas.

Barcelona är en stor färjeterminal för linjer till Mallorca, Genua, Ibiza och Marocko (Tanger Med). Bryggorna för färjor och kryssningsfartyg ligger nära stadens centrum porten börjar precis i slutet av Las Ramblas.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.