Färja från Nador till Sete

Nador Sete-rutten går mellan Marocko och Frankrike och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Balearia trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 38 timmar när Grandi Navi Veloci servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 38 tim 15 min.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Nador Sete-rutten mellan Marocko och Frankrike. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Nador och Sete

  • Balearia
    • 2 avgångar per vecka 38 tim
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 2 avgångar per vecka 38 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Nador Sete

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Nador Sete-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Nador

Nador är en stad i nordöstra Rif-regionen i Marocko. Staden ligger vid Medelhavet och är också en hamn vid Bhar Amezzyan lagunen som är ett viktigt handelsnav för fiske, frukt och boskap. Staden ligger också runt 10 km från den spanska staden Melilla som ligger i norr. Nador tros vara grundad av Berber civilisationen och styrdes senare av fenicier, romare och araber. Namnet på staden kan ha sitt ursprung från namnet "Har Nador", en liten bosättning nära lagunen. Många marockanska utflyttade besöker Nador för att träffa sina släktingar och besöka sitt hemland. Siffrorna är enorma och ger ett enormt ekonomiskt uppsving för staden och omgivningarna. Det finns inte många restauranger på stranden eller pittoreska hamnar eller museer för att locka turister, men många turister från Europa besöker Nador för att omfamna stadens traditionella Riffiankänsla.

Färjetrafik från Nador avgår till Almeria och Motril i Spanien och Sete i Frankrike.

Guide till Sete

Den franska staden Sete, även känd som "Venedig i Languedoc", ligger vid kanten av Medelhavet, bara 31 km från Montpellier. Setes charm ligger i dess förbindelser med havet, dess storslagna kanal, samt dess många restauranger, turistattraktioner och livliga gator. Besökare bör ta en promenad längs St Louis Pier, och titta på kommande och gående av fritidsbåtar eller fiskebåtar som lastar av deras last. För en mer avkopplande upplevelse, vad passer bättre än att slappna av med en god måltid på en restaurang med utsikt över havet. Staden byggdes på sidorna av Mont St Clair, inklämd mellan Thau lagunen, havet och kanalerna, och är en av de största hamnarna på Medelhavskusten. I Sete finns det en söt blandning av dofter från havet och garrigue (Medelhavet buskmark) i luften.

Från stadens hamn avgår färjor till Nador, Tangler Med och Barcelona.