COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valencia - Palma är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Valencia till Palma färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Mallorca

Rederier som åker mellan Valencia och Palma

  • 12 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 7 hr 40 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Valencia till Palma

 • "valencia palma färja"

  Vi hade bokat in en vecka på Mallorca med en billigt flyg. Men vi ändrade oss och tog en färja istället. Vi ville egneligen åka till Denia men det var fullt så vi åkte till Valencia istället. Vi lämnade 22.30 på kvällen och hade bokat in en hytt ombord. Det var ren och det rekommenderas att han en hytt. Färjan anlände i Palma på morgonen 5.30. Men vi hann iaf sova. på hemvägen hade vi endast säten och det var väldigt bekväma. Men det gick inte riktigt att sova för oss. Maten var äcklig och väldigt dyr. I det stora hela var allting bra.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nice but way to much AC"

  The AC is way to high for a overnight ferry, it is no longer 35 degrees outside. It was almost impossible to sleep close to one and I had to move. I did have multiple layers but still to cold.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En trevlig övergáng"

  Det var en mycket behaglig kväll, ljummen och god havslukt I väntan pá pástigning. Den gick snabbt och smidigt. Sedan gick vi upp, tagit vár kabin I besiktning och gick till restaurangen för att fá kvällsmat. Vi var bland de första sá vi behoved inte köa alls. Maten, 3 kycklingsklubbor salad och potatis va är riktigt god. Jag köpte en lite flaska rödvin till och maten blev ännu bättre. Natten I hytten gick utan störe problem. Fast det var varmt I hytten när 3 personer delar de. Vi löste problemet med att öppna kabindörren och ställde upp med en av kabinväskorna. Avstigningen pá morgonen gick enkelt och smidigt. Tack för en trevlig resa. /Viktor

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Valencia till Palma

Valencia Palma-linjen går mellan Spanien och Mallorca och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Balearia kör upp till 12 gånger vecka, Trasmediterranea 10 gånger per vecka, Grandi Navi Veloci 5 gånger per vecka & Trasmed GLE kör upp till 6 gånger vecka.

Det är totalt 33 avgångar vecka på sträckan Valencia Palma mellan Spanien och Mallorca ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Valencia

Den spanska staden Valencia ligger på Medelhavskusten i regionen Valencia i landet. Det är Spaniens tredje största stad, efter Madrid och Barcelona, och ligger på stranden av floden Turia, på den östra kusten av den iberiska halvön, på golfen i Valencia. En av Spaniens största sjöar, Albufera, ligger ca 11 km söder om staden och utgör en del av Parc Natural de l'Albufera (Albufera naturreservat).

Staden har ett internationellt rykte och är känd för Las Fellas festival som hålls i mars varje år, för sina traditionella Valencianska keramik och för arkitekturen i City of Arts and Sciences designad av Santiago Calatrava och Felix Candela. Också populära bland turister är dess gamla slingrande gator, som innehåller många romerska och arabiska byggnader, och katedralen som byggdes mellan det 13:e och 15:e århundradet. Intill katedralen ligger den gotiska basilikan Jungfrun och Silk Exchange, som byggdes i tidig valenciansk gotisk stil och är med på UNESCO:s världsarvslista.

Hamnen i Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.


Guide till Palma

Palma är huvudstad på ön Mallorca, och troligtvis den stad i ögruppen Balearerna som kan ståta med flest historiska sevärdheter, bland annat den vackra 1300-talskatedralen La Seu. Staden kännetecknas av trånga gator, undangömda innergårdar och vackra historiska byggnader som med fördel kan upptäckas till fots. Att ströva längs den stora avenyn Passig d’es Born som går tvärsigenom staden är ett måste. Här finns många butiker, restauranger, caféer och barer. Den berömde konstnären Miró bodde och verkade i Palma, och man kan besöka både konstmuséer med hans målningar samt hans ateljé som ligger lite utanför stadskärnan men lätt kan nås med buss.
Man kan även promenera uppe på stadsmuren, som sträcker sig mellan katedralen och havet. Härifrån har man fantastisk utsikt över katedralen och gamla stan.

Från hamnen går färjor till Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.