COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Tunis är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Rom till Tunisien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Civitavecchia och Tunis

  • 1 Sailing Weekly 17 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 27 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Civitavecchia till Tunis

 • "Utmärkt "

  Mycket bra service ombord, rent, snyggt och godmat. Tack till personalen ombord 👍🌹

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Cannon priser"

  Allt är jättebra, hytt och restauranger är rena och fina. Tack för en mycket trevlig kväll ombord 👍

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra!"

  Det har varit en riktigt bra resa! Rent, och prydligt över allt, personalen är riktigt trevliga, vänliga och hjälpsamma :)

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Civitavecchia till Tunis

Civitavecchia Tunis-rutten går mellan Rom och Tunisien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grimaldi Lines trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 17 timmar 30 minuter när Grandi Navi Veloci servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 27 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Civitavecchia Tunis-rutten mellan Rom och Tunisien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia ("gamla staden") är en stad belägen i provinsen Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Staden har en hamn som ligger vid Tyrrenska havet och ligger cirka 80 km nordväst om Rom. Det arkeologiska museet i Civitavecchia är inrymt i en sjuttonhundratals byggnad som tillhörde Clemente XIII, och byggdes för att hysa högkvarter åt den påvliga garnisonen. I museet finns arkeologiska fynd från staden Centumcellae (gamla namnet på Civitavecchia) och från den närmaste omgivningen. En annan intressant attraktion i staden, på stora torget i Civitavecchia, är katedralen tillägnad San Franciskus av Assisi som byggdes över en kyrka som redan fanns där och som Franciscan fäderna byggde på koncession av påven Paul V 1610.

Hamnen består av två bryggor och en vågbrytare, på vilken det finns en fyr. Ta en färja från Civitavecchia med GNV till några av Medelhavets vackraste resmål. Destinationer tillgängliga från hamnen är bl.a. Sicilien, Sardinien och Tunisien.


Guide till Tunis

Tunis, huvudstaden i Tunisien, är belägen på den norra sidan av landet, nära Kartago och Sidi Bou Said. Med sin salig blandning av arkitektoniska stilar, breda boulevarder och smala gränder genomkorsas, delvis av spårvägar Tunis förkroppsligar den anda och arv av den södra och norra Medelhavsområdet. Stadens nionde århundrande och Medina inte längre har sina gamla, stenmurar men avsmalnande gator, förblir souks, moskéer och historiska strukturer som världsarv av UNESCO. I skarp kontrast till den gamla kvartalets förvirrande twist av tunna passager, Ville Nouvelle (Nya staden) Tunis har ett snyggt, välordnat grid-stil layout och kolonial elegans byggdes av fransmännen. I centrum av huvudstaden, har mer-senaste vitalisering förde färsk glamour och renovering till sin fina jugend teatrar, fransk-arabiska marknads byggnader och koloniala katedraler byggda i romersk bysantinsk stil. För att undkomma eftermiddags värmen i staden, bör besökarna ta en plats på den skuggiga terrassen i Belvedere Park café terrass eller söka upp en av Tunis välskötta museer som Dar Ben Abdallah, Musée National du Bardo.