Civitavecchia
Tunis
Färjor till Tunisien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Civitavecchia - Tunis är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Civitavecchia till Tunis

Civitavecchia Tunis-rutten går mellan Rom och Tunisien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grimaldi Lines trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 17 timmar 30 minuter när Grandi Navi Veloci servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 25 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Civitavecchia Tunis-rutten mellan Rom och Tunisien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Rom till Tunisien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Civitavecchia till Tunis?

  Färjeresan från Civitavecchia till Tunis tar ungefär 21h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Civitavecchia till Tunis?

  Priserna för färjan mellan Civitavecchia - Tunis varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 206 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Civitavecchia - Tunis?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Civitavecchia och Tunis, dessa är
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Civitavecchia - Tunis?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Civitavecchia - Tunis, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Civitavecchia - Tunis?

  Ja, mellan Civitavecchia - Tunis kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Civitavecchia - Tunis?

  Ja, du kan resa med bil mellan Civitavecchia - Tunis med
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Civitavecchia - Tunis?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
  • Grandi Navi Veloci
 • Vad är avståndet från Civitavecchia till Tunis?

  Det är uppskattningsvis 324 sjömil mellan Civitavecchia och Tunis.

Så tycker våra kunder om Färjor från Civitavecchia till Tunis

 • "Trevlig resa"

  Vi uppskattade färjan och faliciteterna. Vi tyckte dock att shoppen och maten var lite väl hög priset.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Fartyget var tillräckliga för ferrying mig över Mediterannean. Det börjar bli lite gammal, men jag skulle verkligen inte säga utsliten. Exempel: en TV från 1990-talet i kabinen, kanter och hörn lite kantstött här och där. Men allt var ren och besättningen var vänliga och hjälpsamma. Mat var bra.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inte allt för dåligt"

  Vi reste med Zeus Palace den 31 augusti och igen den 13: e september 2012. Vår hytter(nummer 6047) var i anständigt skick och sängarna var bekväma med bra storlek storlek, inget att klaga på. Om jag kunde ge kritik så det skulle vara om luftkonditioneringen som var iskall och lite bullrig. Absolut inte en juvel av ett fartyg och kunde göra med en "freshen up" !

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Det var en bra resa. 9 hrs flög förbi!

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia ("gamla staden") är en stad belägen i provinsen Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Staden har en hamn som ligger vid Tyrrenska havet och ligger cirka 80 km nordväst om Rom. Det arkeologiska museet i Civitavecchia är inrymt i en sjuttonhundratals byggnad som tillhörde Clemente XIII, och byggdes för att hysa högkvarter åt den påvliga garnisonen. I museet finns arkeologiska fynd från staden Centumcellae (gamla namnet på Civitavecchia) och från den närmaste omgivningen. En annan intressant attraktion i staden, på stora torget i Civitavecchia, är katedralen tillägnad San Franciskus av Assisi som byggdes över en kyrka som redan fanns där och som Franciscan fäderna byggde på koncession av påven Paul V 1610.

Hamnen består av två bryggor och en vågbrytare, på vilken det finns en fyr. Ta en färja från Civitavecchia med GNV till några av Medelhavets vackraste resmål. Destinationer tillgängliga från hamnen är bl.a. Sicilien, Sardinien och Tunisien.


Guide till Tunis

Tunis, huvudstaden i Tunisien, är belägen på den norra sidan av landet, nära Kartago och Sidi Bou Said. Med sin salig blandning av arkitektoniska stilar, breda boulevarder och smala gränder genomkorsas, delvis av spårvägar Tunis förkroppsligar den anda och arv av den södra och norra Medelhavsområdet. Stadens nionde århundrande och Medina inte längre har sina gamla, stenmurar men avsmalnande gator, förblir souks, moskéer och historiska strukturer som världsarv av UNESCO. I skarp kontrast till den gamla kvartalets förvirrande twist av tunna passager, Ville Nouvelle (Nya staden) Tunis har ett snyggt, välordnat grid-stil layout och kolonial elegans byggdes av fransmännen. I centrum av huvudstaden, har mer-senaste vitalisering förde färsk glamour och renovering till sin fina jugend teatrar, fransk-arabiska marknads byggnader och koloniala katedraler byggda i romersk bysantinsk stil. För att undkomma eftermiddags värmen i staden, bör besökarna ta en plats på den skuggiga terrassen i Belvedere Park café terrass eller söka upp en av Tunis välskötta museer som Dar Ben Abdallah, Musée National du Bardo.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.