Salerno
Tunis
Färjor till Tunisien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Salerno till Tunis

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Salerno och Tunis. Sträckan mellan Salerno och Tunis trafikeras av Grimaldi Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Salerno och Tunis.

Tidtabeller Salerno till Tunis

Färjor mellan Salerno och Tunis avgår vanligtvis från Salerno, ca 01:00. Överfarten tar ungefär 23h 42m.

Färjepriser mellan Salerno och Tunis

Priserna på en överfast från Salerno till Tunis varierar oftast mellan 1422kr och 9205kr*. Genomsnittspriset är 4568kr*. De billigaste priserna mellan Salerno och Tunis är ca 594kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2167kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5162kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Tunis och Salerno?

Det är ungefär 402.6 miles (648.0km) eller 349.9 sjömil mellan Salerno och Tunis.

Kan jag resa med bil mellan Salerno och Tunis?

Ja, med Grimaldi Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Salerno och Tunis. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Salerno och Tunis.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Salerno och Tunis?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grimaldi Lines mellan Salerno och Tunis.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Tunisien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Salerno - Tunis Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Tunisien
Antal operatörer 1
Operatörer Grimaldi Lines
Genomsnittligt pris 3734 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 23h 44m
Snabbaste seglingstid 22h 0m
Första färjan 01:00
Sista färjan 20:00
Avstånd 349 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Salerno till Tunis?

  Färjeresan från Salerno till Tunis tar ungefär 22h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Salerno till Tunis?

  Priserna för färjan mellan Salerno - Tunis varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 179 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Salerno - Tunis?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Salerno och Tunis, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Salerno - Tunis?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Salerno - Tunis, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Salerno - Tunis?

  Ja, mellan Salerno - Tunis kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Salerno - Tunis?

  Ja, du kan resa med bil mellan Salerno - Tunis med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Salerno - Tunis?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
 • Vad är avståndet från Salerno till Tunis?

  Det är uppskattningsvis 349 sjömil mellan Salerno och Tunis.

Så tycker våra kunder om Färjor från Salerno till Tunis

 • "Inte allt för dåligt"

  Vi reste med Zeus Palace den 31 augusti och igen den 13: e september 2012. Vår hytter(nummer 6047) var i anständigt skick och sängarna var bekväma med bra storlek storlek, inget att klaga på. Om jag kunde ge kritik så det skulle vara om luftkonditioneringen som var iskall och lite bullrig. Absolut inte en juvel av ett fartyg och kunde göra med en "freshen up" !

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Det var en bra resa. 9 hrs flög förbi!

  'Zeus Palace' travelled on Zeus Palace

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Salerno

Salerno ligger vid Gulf of Salerno vid Tyrrenska havet och är en stad och huvudstad i Salerno-regionen i Italien. Staden ligger nära Amalfikusten och är kanske mest känd för att vara hem till den första medicinska skolan i världen, Salernoskolan. Moderna Salerno är ett kulturellt centrum i regionen. Inom staden kan besökare gå runt för att utforska sevärdheterna, varav de flesta är belägna nära centrum av staden. Det finns många vackra gågator och stora torg i staden som lätt kan utforskas till fots. Bussarna i staden kan också användas för sightseeing i staden och utanför. De som har en bil kan lätt köra runt eftersom trafiken inte är ett problem och parkering finns på i flesta områden.

Salerno ligger i det geografiska centrumet av en triangel med smeknamnet de 3 P:nas turisttriangel (det vill säga en triangel med hörnen i Pompeji, Paestum och Positano). Denna egenhet ger Salerno speciella turistegenskaper som ökar med de många lokala platser av turistintresse som Lungomare Trieste (Trieste strandpromenaden), Castello di Arechi (Arechis slott), Duomo (katedralen) och Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational museum of the Salernitan Medical School).


Guide till Tunis

Tunis, huvudstaden i Tunisien, är belägen på den norra sidan av landet, nära Kartago och Sidi Bou Said. Med sin salig blandning av arkitektoniska stilar, breda boulevarder och smala gränder genomkorsas, delvis av spårvägar Tunis förkroppsligar den anda och arv av den södra och norra Medelhavsområdet. Stadens nionde århundrande och Medina inte längre har sina gamla, stenmurar men avsmalnande gator, förblir souks, moskéer och historiska strukturer som världsarv av UNESCO. I skarp kontrast till den gamla kvartalets förvirrande twist av tunna passager, Ville Nouvelle (Nya staden) Tunis har ett snyggt, välordnat grid-stil layout och kolonial elegans byggdes av fransmännen. I centrum av huvudstaden, har mer-senaste vitalisering förde färsk glamour och renovering till sin fina jugend teatrar, fransk-arabiska marknads byggnader och koloniala katedraler byggda i romersk bysantinsk stil. För att undkomma eftermiddags värmen i staden, bör besökarna ta en plats på den skuggiga terrassen i Belvedere Park café terrass eller söka upp en av Tunis välskötta museer som Dar Ben Abdallah, Musée National du Bardo.


Salerno till Tunis Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Grimaldi Lines 01:00 23:00 22 timmar Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.