moby_lines_moby_wonder

Moby Wonder

Trafikeras av Moby LinesBastia Genua & Genua Olbia rutten

Moby Wonder är den nya generationens kryssningsfartyg med en massiv kapacitet för fordon och passagerare och ett stort utbud av inbyggda tjänster inklusive lyxiga hytter och sviter, många ställen att äta och dricka, en utomhussimbassäng med soldäck, en ombord köpcentrum, en lekplats och mycket mer.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord Moby Wonder kryssningsfartyget finns det insides och utsides hytter. Fartyget har också'junior suites'för upp till 4 personer och för dem som föredrar att inte boka en hytt finns det sittplatser som man kan reservera.

Mat och dryck ombord

Ombord på Moby Lines Moby Wonder finns det en à la carte-restaurang där kockarna skapa läckra måltider med typisk Medelhavs ingredienser. I självbetjäningsrestaurang finns det ett sortiment av nyligen kokta läckra rätter eller så kan ni bege er till pizzapoint för en äkta italiensk pizza. Det finns också fyra olika kaféer, en snackbar och en glassbar.

Om ni vill ha en drink medan ni förbättrar er solbränna ska ni besöka Lido Bar på soldäck eller om ni vill ha en avkopplande kväll med goda drinkar ska ni sedan bege er till pianobaren.

Det finns också ett kafé och en sportbar där ni kan fånga upp med de senaste sportevenemang på en storbilds-TV.

Shopping ombord

Ni kan köpa vad som helst på Moby Wonder köpcentrum så som kläder, barnleksaker, kartor, tidskrifter och böcker.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Det lyxiga Moby Wonder har också en simbassäng med soldäck, panorama lounge, ett utrymme för husdjur och satellit-TV.

Resa med barn

För barn kommer resa med Moby Lines vara en resa i en värld av fantasi, inte minst på grund av Looney Tunes branding och siffror som finns överallt ombord. Moby Lines har en dedikerad lekplats som de kallar "Barnensvärld". Ivideospelrummen sprudlar deet spel för äldre barn också.

Tillgänglighet

Om du kommer att behöva hjälp under resan måste du ange detta vid bokningen och se till att du ankommer till hamnen i minst två timmar innan avgången för att diskutera kraven med check-in personalen så att bilen kan parkeras inom räckhåll.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Moby Wonder guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Moby Wonder Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.