moby_lines_moby_fantasy

Moby Fantasy

Traffikeras av Moby Lines

Moby Fantasy är ett lyxigt kryssningsfartyg med stor kapacitet för fordon och passagerare. Ombord hittar du många bekvämligheter, inklusive en kafeteria, en pianobar med levande musik, självbetjäning restauranger, en simbassäng, en simbassäng för barn, panorama veranda, boutique, olika hytter och vilstolar.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord finns det 2 och 4baddshytter bade insides och utsides med havsutsikt. Alla hytter har ett eget badrum och luftkonditionering. Det finns ocksa sittplatser for passagerare som vill inte boka en hytt.

Mat och dryck ombord

Moby Fantasy har en sit down och en self-service restaurang där ni kan njuta av en god Medelhavs måltid.

När ni har ätit kan ni njuta av en trevlig kväll i pianobaren med goda drinkar med era vänner medan ni lyssnar på levande musik.

Shopping ombord

Moby Fantasy har en butik ombord där ni kan köpa kläder, barnleksaker, kartor, tidskrifter och böcker bland annat.

Ytterligare Faciliteter Ombord

När det blir riktigt varmt, kan man hoppa i Moby Fantasy simbassäng! Du kan också beundra utsikten från panorama verandan.

Resa med barn

För barn kommer resa med Moby Lines vara en resa i en värld av fantasi, inte minst på grund av Looney Tunes branding och siffror som finns överallt ombord. Moby Lines har en dedikerad lekplats som de kallar "Barnensvärld". Ivideospelrummen sprudlar deet spel för äldre barn också.

Tillgänglighet

Om du kommer att behöva hjälp under resan måste du ange detta vid bokningen och se till att du ankommer till hamnen i minst två timmar innan avgång för att diskutera kraven med check-in personalen.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Moby Fantasy guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Moby Fantasy Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.