Bastia
Golfo Aranci
Färjor till Sardinien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Bastia Golfo Aranci

Bastia Golfo Aranci-rutten går mellan Korsika och Sardinien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Corsica Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Bastia Golfo Aranci-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Bastia till Golfo Aranci färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Korsika till Sardinien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bastia till Golfo Aranci?

  Färjeresan från Bastia till Golfo Aranci tar ungefär 5h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bastia till Golfo Aranci?

  Priserna för färjan mellan Bastia - Golfo Aranci varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 121 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bastia - Golfo Aranci?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bastia och Golfo Aranci, dessa är
  • Corsica Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bastia - Golfo Aranci?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bastia - Golfo Aranci, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bastia - Golfo Aranci?

  Ja, mellan Bastia - Golfo Aranci kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bastia - Golfo Aranci?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bastia - Golfo Aranci med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bastia - Golfo Aranci?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Bastia till Golfo Aranci?

  Det är uppskattningsvis 101 sjömil mellan Bastia och Golfo Aranci.

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är namnet på viken som ligger på den nordöstra kusten av ön Sardinien,Italien. Staden har utmärkta sjöförbindelser med resten av Italien tack vare sin viktiga hamn. Det är bara några kilometer från Porto Rotondo och 15 km från Olbia. Namnet Golfo Aranci har två olika förklaringar; den första gäller det avlägsna skeppsbrott på ett fartyg fullt av apelsiner och den andra och mer trovärdig är kopplade till den sardiska termen "granci" krabbor som lätt kan hittas i det här området. Den marina reservatet i den närbelägna ön Tavolara är värt ett besök tillsammans med den vackra Capo Coda Cavallo. Havet är känt för sitt klara vatten och skönhet erbjuder fantastiska vattensporter möjligheter, särskilt dykning. I närheten ligger den förtrollande Cala Moresca och tallskog som kan nås endast till fots eller med cykel. En av de mest suggestiva arkeologiska lämningar i området är en helig källa Milis som går tillbaka till Nuragic eran.

Det går dagliga färjor från stadens hamn till Civitavecchia Livorno och Fiumincino.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.