Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Golfo Aranci hamn

 • Golfo Aranci hamn med bil

  Golfo Aranci hamn ligger på nordöstra sidan av Sardinien. Huvudvägen norr till söder är Carlo Felice SS 131. Norrifrån avgår SS1 (State Road 1) och följ skyltarna 7 km till Golfo Aranci 7 km. Söderifrån följ skyltarna till Golfo Aranci från SS 131 väg. Hamnen är belägen i Nuova Stazione Marittima.

 • Golfo Aranci hamn med tåg

  Tåglinjen på Sardinien ser ut som ett stort Y. Den viktigaste rutten går från Cagliari till Chillivani, passerar genom Oristano som sedan delas (därav Y), en sida går till Sassari och Porto Torres och den andra till Olbia och Golfo Aranci.

 • Golfo Aranci hamn med buss

  Bussar från Golfo Aranci tjänar ett antal destinationer på Sardinien. ARST erbjuder bussförbindelser till städer på Sardinien och har en station i Golfo Aranci. För mer information, besök Arst Sardegna hemsida.

 • Golfo Aranci hamnadress

  Nuova Stazione Marittima, 07020 Golfo Aranci, Sardinien

 • Golfo Aranci övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Golfo Aranci färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Golfo Aranci övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Golfo Aranci färjetjänster

Guide till Golfo Aranci

Guide till Golfo Aranci

Staden ligger i viken som kallas Golfo Aranci, 18 km nordost om Olbia. Den ligger mellan järnvägsstationen och färjehamnen som löper till Civitavecchia. På grund av sin hamn upptar Golfo Aranci en viktig position i centrum av Sardiniens turistvägar. Förr i tiden var staden dominerad av aragoner och blev en viktig köpman hamn från 1900-talets början. Idag har Golfo Aranci med sina många stränder etablerat sig. Golfo di Marinella är mycket populär bland turister på grund av dess exceptionella natur, vita stränder och fantastiska klippiga uddar. Den magnifika inloppen som är omgiven av de milda topparna Monte Canareddu och Monte Maiori som täcker det frodig Medelhavet som gränsar till många granitklippor som har formats av vattnet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.