Cavo
Piombino
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Cavo - Piombino är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Cavo till Piombino

Cavo Piombino-rutten går mellan Elba och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Moby Lines trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 30 minuter när Toremar servicen kör upp till 5 gånger per dag med en resetid från 20 minuter.

Det finns totalt 63 linjer att välja på vecka om du vill åka Cavo Piombino-rutten mellan Elba och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Cavo till Piombino färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Elba till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Cavo till Piombino?

  Färjeresan från Cavo till Piombino tar ungefär 25m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Cavo till Piombino?

  Priserna för färjan mellan Cavo - Piombino varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Cavo - Piombino?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Cavo och Piombino, dessa är
  • Moby Lines
  • Toremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Cavo - Piombino?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Cavo - Piombino, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Cavo - Piombino?

  Ja, mellan Cavo - Piombino kan du resan utan bil med
  • Moby Lines
  • Toremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Cavo - Piombino?

  Ja, du kan resa med bil mellan Cavo - Piombino med
  • Moby Lines
  • Toremar
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Cavo - Piombino?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Cavo till Piombino?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Cavo och Piombino.

Guide till Cavo

Cavo är en stad och hamn som ligger på ön Elba i Medelhavet. Det är den största ön i den toskanska skärgården och även en del av Archipelago Toscano National Park. Elba är också Italiens tredje största ö efter Sicilien och Sardinien.

Elba är känt världen över för sitt klara och blå hav och vackra stränder. Den har ett underbart landskap på både land och i havet och som ett resultat är ön ett måste att se för besökare till Toscana. För besökare som söker mer än att koppla av på någon av öns stränder så är Elba det perfekta stället att dyka och snorkla på tack vare dess fiskrika vatten. På land kan besökarna vandra eller cykla upp i bergen eller njuta av en golfrunda.

Ön är förbunden med fastlandet via de tre färjerederierna Toremar, Moby Lines och Blunavy, alla erbjuder rutter mellan Piombino och Portoferraio, huvudstaden som ligger i norr, och Cavo, Rio Marina och Porto Azzurro, på öns östra kust.


Guide till Piombino

När den gamla hamnen i Falesia den italienska staden Piombino erbjuder idag två panorama synvinklar som hjälper besökarna uppskatta den vackra kusten. Torget Bovio har en naturlig terrass med en fantastisk utsikt över havet och den gamla hamnen är den perfekta platsen för att observera den frenetiska aktiviteten av fiskehamnen med sin dagliga auktion. Stenlagda gator är kantade med restauranger och vinbarer där du kan njuta av fångsten av dagen och lokala viner. Regionen är rik på kulinariska utbud, inklusive baccalà och potatis den lokala fiskgryta - caciucco bläckfisk och stuvade eller fyllda musslor. En promenad genom "Lilla Paris", vars namn hänvisar till regeln om Elisa Bonaparte tar besökarna förbi historiska byggnader som belyser vikten av Piombino under medeltiden och renässansen. Dessa inkluderar Rivellino Palazzo Nuovo och 16-talet slott som byggdes av Cesare Borgia att försvara staden.

Från hamnen i Piombino går färjor avgår direkt till öarna i Toskanska arkipelagen (Elba är bara 10 km från kusten) samt till Sardinien och Korsika.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.