Toremar
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Toremar

Toremar ansluter det italienska fastlandet med öarna i Toskanska arkipelagen inklusive Elba, Giglio, Capraia och Pianosa.

Inrättades 1976, Toremar (Toscana Regionale Marittima) erbjuda året runt, punktliga, bekväma och pålitliga färjeöverfarter även under svåra väderförhållanden och har en transport på cirka 1,5 miljoner passagerare per år.

Under 2011 Toremar förvärvades av det italienska färjerederiet Moby Lines som nu driver tjänsten vid sidan av sina egna färjor.

Visa Toremar tidtabeller, priser och boka Toremar biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Toremar med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Toremar

 • "Färja Piombino - Portoferraio"

  Klockrent, från ankomst till avfart. Bokning stämde, ändring på plats till tidigare färja gick bra. bra ordning, tydliga anvisningar, trevlig personal, avgick på minuten Fint väder

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidigt o enkelt!"

  Allt fungerade utmärkt! Vänlig o hjälpsam personal!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidig överfart"

  Vägen till färjeläget var välskyltad i staden och överfarten gick smidigt i det vackra vädret. Hade gjort en felbokning via nätet som lätt reddes ut på plats. Gick dock ej att få kontakt via telefonnummer på hemsidan på morgonen.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.