Cavo
Portoferraio
Färjor till Elba
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Cavo - Portoferraio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Cavo till Portoferraio

Cavo Portoferraio-rutten går mellan Elba och Elba. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 20 minuter.

Färjetrafiken på Cavo Portoferraio-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Cavo till Portoferraio?

  Färjeresan från Cavo till Portoferraio tar ungefär 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Cavo till Portoferraio?

  Priserna för färjan mellan Cavo - Portoferraio varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Cavo - Portoferraio?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Cavo och Portoferraio, dessa är
  • Toremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Cavo - Portoferraio?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Cavo - Portoferraio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Cavo - Portoferraio?

  Ja, mellan Cavo - Portoferraio kan du resan utan bil med
  • Toremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Cavo - Portoferraio?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Cavo - Portoferraio?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Cavo till Portoferraio?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Cavo och Portoferraio.

Guide till Cavo

Cavo är en stad och hamn som ligger på ön Elba i Medelhavet. Det är den största ön i den toskanska skärgården och även en del av Archipelago Toscano National Park. Elba är också Italiens tredje största ö efter Sicilien och Sardinien.

Elba är känt världen över för sitt klara och blå hav och vackra stränder. Den har ett underbart landskap på både land och i havet och som ett resultat är ön ett måste att se för besökare till Toscana. För besökare som söker mer än att koppla av på någon av öns stränder så är Elba det perfekta stället att dyka och snorkla på tack vare dess fiskrika vatten. På land kan besökarna vandra eller cykla upp i bergen eller njuta av en golfrunda.

Ön är förbunden med fastlandet via de tre färjerederierna Toremar, Moby Lines och Blunavy, alla erbjuder rutter mellan Piombino och Portoferraio, huvudstaden som ligger i norr, och Cavo, Rio Marina och Porto Azzurro, på öns östra kust.


Guide till Portoferraio

Staden Portoferraio ligger på den italienska ön Elba på nordöstra kusten, på en udde som stänger klyftan mot norr. Portoferraio är en av öns äldsta städer och kan spåra sitt ursprung tillbaka till ligurerna, etruskerna och grekerna, innan den blev en romersk koloni som heter Fabricia. Stadens layout beror på Cosimo I dei Medici, som efter att ha ändrat namnet till cosmopoli 1548 började också de stora defensiva verk. Staden är känd för att ge skydd åt den landsflyktige Napoleon Bonaparte 1814. Andra platser av historiskt och kulturellt intresse är den romanska kyrkan Santo Stefano alle Trane, hög malet etruskiska fästning Castiglione, Villa dei Mulini och Villa San Martino, den International Art Center of Italo Bolano, Pinacoteca Foresiana och Botaniska trädgården vid Ottone.

Några kilometer från Portoferraio, mot Bagnaia, i den lilla byn Le Grotte, där besökare kan se resterna av en romersk villa från den kejserliga perioden. Dessa täcktes av växter och buskar till 1960 vid grävning avslöjat den stora komplex med väggar i opus reticulatum, stora terrasser med utsikt över havet och en pool med värme och en vattencirkulationssystem.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.