COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Santo Stefano - Giglio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Giglio

Rederier som åker mellan Porto Santo Stefano och Giglio

    • 4 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Färja från Porto Santo Stefano till Giglio

Porto Santo Stefano Giglio-rutten går mellan Italien och Giglio. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Porto Santo Stefano Giglio-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Porto Santo Stefano

Porto Santo Stefano är en kuststad och hamn som ligger på västkusten av Italien, i provinsen Grosseto, Toscana. Regionen ligger på sluttningarna av berget Argentario, som dominerar hela området. Porto Santo Stefano ligger 150 km nordväst om Rom. Porto Santo Stefano är en av de två största städerna i Argentarioområdet; den andra är Porto Ercole. Båda städerna lockar världens rika och elit, eftersom de erbjuder inte bara livliga hamnar, barer och kaféer, men också fantastisk panoramautsikt. Porto Santo Stefano är den största staden på Monte Argentario och ligger i en pittoresk vik, komplett med en livlig gammal hamn, hårt trafikerade gator och en chic småbåtshamn, som ofta besöks av lyxbåtar! Italienare från Rom och norra Italien dras också hit p.g.a. de utmärkta skaldjuren som denna stad har ett fantastisk kulinarisk rykte om. Akvariet i Porto Santo Stefano är också väl värt ett besök, eftersom det återskapar det typiska ekosystemet på Argentariokusten.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till ön Giglio.