Färja från Porto Santo Stefano till Giglio Island

Porto Santo Stefano Giglio Island-rutten går mellan Italien och Giglio. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Porto Santo Stefano Giglio Island-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Porto Santo Stefano och Giglio Island

  • Toremar
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Porto Santo Stefano Giglio Island

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Porto Santo Stefano Giglio Island-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Porto Santo Stefano

Porto Santo Stefano är en kuststad och hamn som ligger på västkusten av Italien, i provinsen Grosseto, Toscana. Regionen ligger på sluttningarna av berget Argentario, som dominerar hela området. Porto Santo Stefano ligger 150 km nordväst om Rom. Porto Santo Stefano är en av de två största städerna i Argentarioområdet; den andra är Porto Ercole. Båda städerna lockar världens rika och elit, eftersom de erbjuder inte bara livliga hamnar, barer och kaféer, men också fantastisk panoramautsikt. Porto Santo Stefano är den största staden på Monte Argentario och ligger i en pittoresk vik, komplett med en livlig gammal hamn, hårt trafikerade gator och en chic småbåtshamn, som ofta besöks av lyxbåtar! Italienare från Rom och norra Italien dras också hit p.g.a. de utmärkta skaldjuren som denna stad har ett fantastisk kulinarisk rykte om. Akvariet i Porto Santo Stefano är också väl värt ett besök, eftersom det återskapar det typiska ekosystemet på Argentariokusten.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till ön Giglio.