Livorno
Capraia
Färjor till Capraia
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Livorno - Capraia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Livorno till Capraia

Livorno Capraia-rutten går mellan Italien och Capraia. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 9 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 42 minuter.

Färjetrafiken på Livorno Capraia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Capraia
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Livorno till Capraia?

  Färjeresan från Livorno till Capraia tar ungefär 2h 42m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Livorno till Capraia?

  Priserna för färjan mellan Livorno - Capraia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 92 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Livorno - Capraia?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Livorno och Capraia, dessa är
  • Toremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Livorno - Capraia?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Livorno - Capraia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Livorno - Capraia?

  Ja, mellan Livorno - Capraia kan du resan utan bil med
  • Toremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Livorno - Capraia?

  Ja, du kan resa med bil mellan Livorno - Capraia med
  • Toremar
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Livorno - Capraia?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Livorno till Capraia?

  Det är uppskattningsvis 40 sjömil mellan Livorno och Capraia.

Guide till Livorno

Livorno är en stad och hamn som ligger på i liguriska havet på den västra kusten i Toscana i Italien. Den nya Venedig-distriktet i staden har behållit mycket av sin ursprungliga gatunät och arkitektur inklusive dess broar, smala gränder, adelsmänshus och nätverk av kanaler som används för att ansluta sina lager till hamnen. Staden har många neo-klassiska byggnader, parker, museer och kulturinstitutioner. Museo Mascagnano innehåller minnessaker, dokument och operor av den store kompositören Pietro Mascagni, som bodde i staden. Varje år spelas några av hans operor raditionellt under lyriska musiksäsongen, som organiseras av den traditionella teatern i Livorno.

Livorno är den tredje största hamnen på den västra kusten av Italien och erbjuder många tjänster, från lastfrakt till passagerarfärjor. Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och dusch för resenärer. Den har också barer, restauranger, passagerar service kiosker, ett konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Guide till Capraia

Capraia (Isola di Capraia) är en liten italiensk ö belägen utanför Toscana. Den har en skyddad nationalparkstatus, och är extremt oförstörd med ett rikt djurliv. Med sluttningsstigar och härlig utsikt, är Capraia en populär destination för vandrare och naturälskare. Öns klippiga vikar är populära bland badare och det finns båtturer tillgängliga för dem som vill utforska kusten. Capraia ligger cirka 34 mil utanför västkusten i Italien och är 7km lång och 5km på det bredaste stället. Den västra kusten av ön är brant och stenig medan den östra stranden, där hamnen ligger ner till havet har mildare kullar och dalar. Capraias två städer är hamnen (Porto) och den historiska byn (officiellt Capraia Isola, allmänt kallad lokalt som Paese, eller by). Byn ligger på en udde, klustrade vid foten av en fästning, Forte di San Giorgio, som byggdes för att försvara sig mot piratattacker. På en udde nedanför byn finns ett vakttorn och ett pittoreskt övergivet kloster.

Capraia är anslutet med dagliga färjor från den toskanska hamnen i Livorno.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.