Capraia
Livorno
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Capraia - Livorno är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Capraia till Livorno

Capraia Livorno-rutten går mellan Capraia och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 9 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Capraia Livorno-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Capraia till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Capraia till Livorno?

  Färjeresan från Capraia till Livorno tar ungefär 2h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Capraia till Livorno?

  Priserna för färjan mellan Capraia - Livorno varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 139 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Capraia - Livorno?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Capraia och Livorno, dessa är
  • Toremar
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Capraia - Livorno?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Capraia - Livorno, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Capraia - Livorno?

  Ja, mellan Capraia - Livorno kan du resan utan bil med
  • Toremar
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Capraia - Livorno?

  Ja, du kan resa med bil mellan Capraia - Livorno med
  • Toremar
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Capraia - Livorno?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Capraia till Livorno?

  Det är uppskattningsvis 40 sjömil mellan Capraia och Livorno.

Guide till Capraia

Capraia är nordvästligaste av de sju öarna i Toskanska arkipelagen, och den tredje största ön efter Elba och Giglio. Ön ligger ungefär 62 km från staden Livorno sjövägen, 32 km från den nordvästra delen av ön Elba och 30 km från den franska ön Korsika. Den lilla ön, av vulkaniskt ursprung, har en yta på cirka 19 kvadratkilometer och ligger 466 meter över havet . Öns lilla hamn, Porto di Capraia, förbinds till byn av den enda asfalterade vägen på ön. I byn, som domineras av fästningen S: t George, kommer besökarna att hitta kyrkan Assunta, kyrkan St Nicola och Sacred Heart of Jesus, kyrkan och klostret St Antonio och kyrkan St Stefano Alla Piana. Ön är känd för sin vinproduktion och ansjovisfiske.

Ön är förbunden med färja till Livorno som ligger ca 60 km bort.


Guide till Livorno

Den italienska staden Livorno är en viktig hamnstad på västkusten av Italien. Många kryssningsfartyg besöker Livorno eftersom det är den maritima inkörsporten till regionen Toscana. Staden är också en viktig färjeterminalen. Många turister besöker Livorno på väg till Toscana främsta turistmålen i Florens, Pisa, Lucca och Siena. Livorno utformades som en "Ideal stad" under den italienska renässansen, då den styrdes av storhertigen av familjen Medici. Stora kompletteringar utformades av arkitekten Bernardo Buontalenti i slutet av 1600-talet. Medici hamnen förbisågs och försvaras av torn och fästningar som leder till centrum. Liksom många italienska städer, har Livorno en gång omgivet av stadsmuren som byggdes för att skydda sina medborgare mot inkräktare. Många av dessa gamla murarna är fortfarande intakt idag och är väl värda ett besök.

Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och duschmöjligheter för resenärer. Det har också barer, restauranger, informationspassagerar service kiosker, konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.