Färja från Giglio Island till Porto Santo Stefano

Giglio Island Porto Santo Stefano-rutten går mellan Giglio och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Giglio Island Porto Santo Stefano-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Giglio Island och Porto Santo Stefano

  • Toremar
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Giglio Island Porto Santo Stefano

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Giglio Island Porto Santo Stefano-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Porto Santo Stefano

Den italienska staden Porto Santo Stefano är den största staden på Monte Argentario och ligger i en pittoresk vik en livlig gammal hamn, hårt trafikerade gator och en chic småbåtshamn som ofta besöks av mer än några lyxbåtar. Italienare från Rom och norra Italien är också dras till staden med dess utmärkta skaldjur som staden har en fantastisk kulinarisk rykte. Landsbygden som omger Staden är beströdd med fästningar och torn som byggdes av den spanska att hålla ett öga på sina många fiender. Vackert bevarad kan dessa reliker besökas året runt.

Porto Santo Stefano grundades i slutet av 15-talet av liguriska och Alban bönder och fiskare. Sedan andra halvan av 16-talet Staden trädde en viktig period av utveckling som kulminerade i början av 17-talet när staden blev en av de viktigaste centra i den spanska flottan i Italien.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till ön Giglio.