COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Giglio - Porto Santo Stefano är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Giglio till Italien

Rederier som åker mellan Giglio och Porto Santo Stefano

    • 4 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Färja från Giglio till Porto Santo Stefano

Giglio Porto Santo Stefano-rutten går mellan Giglio och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Toremar. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Giglio Porto Santo Stefano-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Porto Santo Stefano

Den italienska staden Porto Santo Stefano är den största staden på Monte Argentario och ligger i en pittoresk vik en livlig gammal hamn, hårt trafikerade gator och en chic småbåtshamn som ofta besöks av mer än några lyxbåtar. Italienare från Rom och norra Italien är också dras till staden med dess utmärkta skaldjur som staden har en fantastisk kulinarisk rykte. Landsbygden som omger Staden är beströdd med fästningar och torn som byggdes av den spanska att hålla ett öga på sina många fiender. Vackert bevarad kan dessa reliker besökas året runt.

Porto Santo Stefano grundades i slutet av 15-talet av liguriska och Alban bönder och fiskare. Sedan andra halvan av 16-talet Staden trädde en viktig period av utveckling som kulminerade i början av 17-talet när staden blev en av de viktigaste centra i den spanska flottan i Italien.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till ön Giglio.