Bastia
Toulon
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bastia till Toulon

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Bastia och Toulon. Sträckan mellan Bastia och Toulon trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bastia och Toulon.

Tidtabeller Bastia till Toulon

Färjor mellan Bastia och Toulon avgår vanligtvis från Bastia, ca 06:30. Överfarten tar ungefär 12h 4m.

Färjepriser mellan Bastia och Toulon

Priserna på en överfast från Bastia till Toulon varierar oftast mellan 635kr och 5010kr*. Genomsnittspriset är 2553kr*. De billigaste priserna mellan Bastia och Toulon är ca 304kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1091kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3437kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Toulon och Bastia?

Det är ungefär 244.8 miles (394.0km) eller 212.7 sjömil mellan Bastia och Toulon.

Kan jag resa med bil mellan Bastia och Toulon?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Bastia och Toulon. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bastia och Toulon.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bastia och Toulon?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Bastia och Toulon.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bastia - Toulon Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 2442 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 12h 2m
Snabbaste seglingstid 9h 0m
Första färjan 06:30
Sista färjan 23:55
Avstånd 212 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bastia till Toulon?

Färjeresan från Bastia till Toulon tar ungefär 9h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bastia till Toulon?

Priserna för färjan mellan Bastia - Toulon varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 137 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bastia - Toulon?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bastia och Toulon, dessa är
 • Corsica Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bastia - Toulon?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bastia - Toulon, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bastia - Toulon?

Ja, mellan Bastia - Toulon kan du resan utan bil med
 • Corsica Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bastia - Toulon?

Ja, du kan resa med bil mellan Bastia - Toulon med
 • Corsica Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bastia - Toulon?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Corsica Ferries

Vad är avståndet från Bastia till Toulon?

Det är uppskattningsvis 212 sjömil mellan Bastia och Toulon.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bastia till Toulon

 • "Bastia till Nice"

  Färjan var försenad och anlände till Bastia inom en timme. Det gjorde det jobbigt för mig för jag kom försent till min fest. Maten var väldigt god dock och det var soligt vilket gjorde det bättre.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Generellt var allting bra men var besviken gällande WIFI under en sånhär lång resa.Var överraskad att färjan tog sån tiden i det lugna vattnat.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Beautiful but noisy trip"

  Our first impression of Corsica Sardinia Ferries was that it was a big ferry with all facilities needed. Several restaurants, an outdoor pool area, and lots of places to sit down. The staff is ok and the boat is Clean. A minus that we couldn't buy breakfast at the first café where we sat down - even though it had a breakfast menu. A plus for the tasty and priceworthy breakfast that was served in another restaurant. The reason why we don't give Corsica Sardinia Ferries the highest grade is because of the really loud music that was played all the time out in the pool area. It almost ached the ears and the loud speakers were of bad quality as well. Otherwise it was a nice trip.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Overall Good"

  Worked surprisingly smooth compared to other Ferry companies, and Direct Ferries really helped out with friendly staff when we wanted to change route from Nice to Savona. Only drawback was the very rude person in the cafeteria on the boat, but small problem overall...

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Toulon

Den franska staden Toulon ligger på Medelhavets kust öster om Marseille i departementet av Provence . Det ligger runt en stenig vik, skyddad av kalkstensklippor i "Faron" krönt med gamla befästningar. Den skyddade ställning har gett upphov till en stor hamn och Toulon roll som hem till den franska flotta. Besökare till Toulon bör ta en promenad runt Gamla stan som är nu mycket återställd och är den mest intressanta sektorn med smala gator kantade av butiker som leder till små öppna torg och många kaféer. Den bästa tiden att besöka är på morgonen när den dagliga marknaden på Cours Lafayette ger lite färg till staden. De arsenal av Toulon, som kanske är det platsen mest besökta av turister, går tillbaka till tiden av Henrik IV; Det invigdes 1680. Det är in via ett 1738 portik och innehåller många målningar, till exempel den vackra bilden av Antoine Morel Fatio (19th century) kallas "Hamnen i Toulon 1854", där också målningar av Emil Mathon, med "Retour de l'amiral de Courbet aux Cendres salins d 'Hières'; Vincent Cordouan och "Combat de Vaisseau, Romulus, 13 fevrier 1814", och av J. Vernet är "Les vues des Ports de France" finns..


Bastia till Toulon Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/04/2024 och 2024-04-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Corsica Ferries 07:15 20:30 13 timmar 15 minuter Sön
Corsica Ferries 19:00 06:00 11 timmar Lör
Corsica Ferries 19:00 07:00 12 timmar Mån, Tis, Tors, Fre
Corsica Ferries 19:30 07:15 11 timmar 45 minuter Ons
Corsica Ferries 21:00 09:00 12 timmar Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.