Bastia
Toulon
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bastia - Toulon är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bastia till Toulon

Bastia Toulon-rutten går mellan Korsika och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Corsica Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 10 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Bastia Toulon-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bastia till Toulon?

  Färjeresan från Bastia till Toulon tar ungefär 10h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bastia till Toulon?

  Priserna för färjan mellan Bastia - Toulon varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 137 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bastia - Toulon?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bastia och Toulon, dessa är
  • Corsica Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bastia - Toulon?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bastia - Toulon, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bastia - Toulon?

  Ja, mellan Bastia - Toulon kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bastia - Toulon?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bastia - Toulon med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bastia - Toulon?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Ferries
 • Vad är avståndet från Bastia till Toulon?

  Det är uppskattningsvis 212 sjömil mellan Bastia och Toulon.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bastia till Toulon

 • "Organiserat"

  Vi är väldigt nörja med Corsica ferries. Väl organiserat. På och avstigningen gick smidigt. Hytten var rent och bra. Det var faktiskit bra värde för pengarna gällande maten ombord. God mat.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra!"

  Reste till och från Korsika helt problemfritt och väl utrustad färja. På och avlastningen var lugn och stressfri, all personael var hjälpsammas. Visade även oss var vår hytt var. Hytten var stor och hade fönster, ren och mysig! Rekommenderas högt.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Toulon

Den franska staden Toulon ligger på Medelhavets kust öster om Marseille i departementet av Provence . Det ligger runt en stenig vik, skyddad av kalkstensklippor i "Faron" krönt med gamla befästningar. Den skyddade ställning har gett upphov till en stor hamn och Toulon roll som hem till den franska flotta. Besökare till Toulon bör ta en promenad runt Gamla stan som är nu mycket återställd och är den mest intressanta sektorn med smala gator kantade av butiker som leder till små öppna torg och många kaféer. Den bästa tiden att besöka är på morgonen när den dagliga marknaden på Cours Lafayette ger lite färg till staden. De arsenal av Toulon, som kanske är det platsen mest besökta av turister, går tillbaka till tiden av Henrik IV; Det invigdes 1680. Det är in via ett 1738 portik och innehåller många målningar, till exempel den vackra bilden av Antoine Morel Fatio (19th century) kallas "Hamnen i Toulon 1854", där också målningar av Emil Mathon, med "Retour de l'amiral de Courbet aux Cendres salins d 'Hières'; Vincent Cordouan och "Combat de Vaisseau, Romulus, 13 fevrier 1814", och av J. Vernet är "Les vues des Ports de France" finns..


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.