Porto Vecchio
Marseille
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Porto Vecchio till Marseille

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Porto Vecchio och Marseille. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Porto Vecchio och Marseille.

Tidtabeller Porto Vecchio till Marseille

Färjor mellan Porto Vecchio och Marseille avgår vanligtvis från Porto Vecchio, ca 17:30. Överfarten tar ungefär 14h 9m.

Färjepriser mellan Porto Vecchio och Marseille

Priserna på en överfast från Porto Vecchio till Marseille varierar oftast mellan 939kr och 8060kr*. Genomsnittspriset är 4016kr*. De billigaste priserna mellan Porto Vecchio och Marseille är ca 539kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2057kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5410kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Marseille och Porto Vecchio?

Det är ungefär 296.0 miles (476.3km) eller 257.2 sjömil mellan Porto Vecchio och Marseille.

Kan jag resa med bil mellan Porto Vecchio och Marseille?

Ja, med Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II kan du resa med bil på sträckan mellan Porto Vecchio och Marseille. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Porto Vecchio och Marseille.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Porto Vecchio och Marseille?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II mellan Porto Vecchio och Marseille.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Porto Vecchio - Marseille Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 3
Operatörer Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II
Genomsnittligt pris 4019 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 14h 9m
Snabbaste seglingstid 13h 30m
Första färjan 17:30
Sista färjan 17:31
Avstånd 257 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Porto Vecchio till Marseille?

  Färjeresan från Porto Vecchio till Marseille tar ungefär 14h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Porto Vecchio till Marseille?

  Priserna för färjan mellan Porto Vecchio - Marseille varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 149 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Porto Vecchio - Marseille?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Porto Vecchio och Marseille, dessa är
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Porto Vecchio - Marseille?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Porto Vecchio - Marseille, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Vad är avståndet från Porto Vecchio till Marseille?

  Det är uppskattningsvis 257 sjömil mellan Porto Vecchio och Marseille.

Guide till Porto Vecchio

Porto Vecchio är en stad i Corse-du-Sud departementet i Frankrike på ön Korsika. Staden ligger ungefär 65 km öster om Sartene. Porto Vecchio sammanfattar Korsikas rykte som "Island of Beauty och Contrasts". Känd som "St-Tropez" Korsika, har Porto-Vecchio blivit en mycket modern turistort (särskilt populär bland italienare) där besökare kan koppla av, njut och festa hela natten. Det är också möjligt att fly sommarens folkmassor, i en avlägsen vik eller längs en bergsstig, och för att njuta av lugn och ro i detta förtrollande och varierade landskap. En av de många attraktionerna i Porto Vecchio är dess närhet till den härliga bergiga regionen Alta Rocca på Korsika. Bara en kort bilresa bort, kan det liv och rörelse bytas mot hisnande lugna bergslandskap och svepande panoramor, och en verklig känsla av att vara utanför allfartsvägarna. Det finns möjligheter till vandring, bergsklättring, fiske, ridning, fyrhjuling, med ett dopp i kristallklart vatten eller picknick vid en bergsflod.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Marseille och Toulon på det franska fastlandet.


Guide till Marseille

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.


Porto Vecchio till Marseille Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
La Meridionale 17:31 07:30 13 timmar 59 minuter Sön
La Meridionale 17:31 07:45 14 timmar 14 minuter Ons, Fre

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.