Porto Vecchio
Marseille
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Porto Vecchio - Marseille är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Porto Vecchio till Marseille

Porto Vecchio Marseille-rutten går mellan Korsika och Frankrike och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Corsica Linea trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 14 timmar 15 minuter när La Meridionale servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 14 timmar.

Det finns totalt 6 linjer att välja på vecka om du vill åka Porto Vecchio Marseille-rutten mellan Korsika och Frankrike. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Porto Vecchio till Marseille?

  Färjeresan från Porto Vecchio till Marseille tar ungefär 14h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Porto Vecchio till Marseille?

  Priserna för färjan mellan Porto Vecchio - Marseille varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 149 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Porto Vecchio - Marseille?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Porto Vecchio och Marseille, dessa är
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Porto Vecchio - Marseille?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Porto Vecchio - Marseille, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Porto Vecchio - Marseille?

  Ja, mellan Porto Vecchio - Marseille kan du resan utan bil med
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Porto Vecchio - Marseille?

  Ja, du kan resa med bil mellan Porto Vecchio - Marseille med
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Porto Vecchio - Marseille?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Linea
 • Vad är avståndet från Porto Vecchio till Marseille?

  Det är uppskattningsvis 257 sjömil mellan Porto Vecchio och Marseille.

Guide till Porto Vecchio

Porto Vecchio är en stad i Corse-du-Sud departementet i Frankrike på ön Korsika. Staden ligger ungefär 65 km öster om Sartene. Porto Vecchio sammanfattar Korsikas rykte som "Island of Beauty och Contrasts". Känd som "St-Tropez" Korsika, har Porto-Vecchio blivit en mycket modern turistort (särskilt populär bland italienare) där besökare kan koppla av, njut och festa hela natten. Det är också möjligt att fly sommarens folkmassor, i en avlägsen vik eller längs en bergsstig, och för att njuta av lugn och ro i detta förtrollande och varierade landskap. En av de många attraktionerna i Porto Vecchio är dess närhet till den härliga bergiga regionen Alta Rocca på Korsika. Bara en kort bilresa bort, kan det liv och rörelse bytas mot hisnande lugna bergslandskap och svepande panoramor, och en verklig känsla av att vara utanför allfartsvägarna. Det finns möjligheter till vandring, bergsklättring, fiske, ridning, fyrhjuling, med ett dopp i kristallklart vatten eller picknick vid en bergsflod.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Marseille och Toulon på det franska fastlandet.


Guide till Marseille

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.