Bastia
Nice
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bastia till Nice

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Bastia och Nice. Sträckan mellan Bastia och Nice trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bastia och Nice.

Tidtabeller Bastia till Nice

Färjor mellan Bastia och Nice avgår vanligtvis från Bastia, ca 07:15. Överfarten tar ungefär 8h 42m.

Färjepriser mellan Bastia och Nice

Priserna på en överfast från Bastia till Nice varierar oftast mellan 745kr och 4898kr*. Genomsnittspriset är 2598kr*. De billigaste priserna mellan Bastia och Nice är ca 339kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1151kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3207kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Nice och Bastia?

Det är ungefär 164.3 miles (264.4km) eller 142.8 sjömil mellan Bastia och Nice.

Kan jag resa med bil mellan Bastia och Nice?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Bastia och Nice. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bastia och Nice.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bastia och Nice?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Bastia och Nice.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bastia - Nice Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 2672 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 8h 42m
Snabbaste seglingstid 6h 0m
Första färjan 07:15
Sista färjan 23:59
Avstånd 142 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bastia till Nice?

Färjeresan från Bastia till Nice tar ungefär 6h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bastia till Nice?

Priserna för färjan mellan Bastia - Nice varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 225 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bastia - Nice?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bastia och Nice, dessa är
 • Corsica Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bastia - Nice?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bastia - Nice, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bastia - Nice?

Ja, mellan Bastia - Nice kan du resan utan bil med
 • Corsica Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bastia - Nice?

Ja, du kan resa med bil mellan Bastia - Nice med
 • Corsica Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bastia - Nice?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Corsica Ferries

Vad är avståndet från Bastia till Nice?

Det är uppskattningsvis 142 sjömil mellan Bastia och Nice.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bastia till Nice

 • "Bastia till Nice"

  Färjan var försenad och anlände till Bastia inom en timme. Det gjorde det jobbigt för mig för jag kom försent till min fest. Maten var väldigt god dock och det var soligt vilket gjorde det bättre.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Generellt var allting bra men var besviken gällande WIFI under en sånhär lång resa.Var överraskad att färjan tog sån tiden i det lugna vattnat.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Beautiful but noisy trip"

  Our first impression of Corsica Sardinia Ferries was that it was a big ferry with all facilities needed. Several restaurants, an outdoor pool area, and lots of places to sit down. The staff is ok and the boat is Clean. A minus that we couldn't buy breakfast at the first café where we sat down - even though it had a breakfast menu. A plus for the tasty and priceworthy breakfast that was served in another restaurant. The reason why we don't give Corsica Sardinia Ferries the highest grade is because of the really loud music that was played all the time out in the pool area. It almost ached the ears and the loud speakers were of bad quality as well. Otherwise it was a nice trip.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Overall Good"

  Worked surprisingly smooth compared to other Ferry companies, and Direct Ferries really helped out with friendly staff when we wanted to change route from Nice to Savona. Only drawback was the very rude person in the cafeteria on the boat, but small problem overall...

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Nice

Den franska staden Nice är huvudstaden i Côte d'Azur och är en verkligt kosmopolitisk turistmål. Denna del av den franska Rivieran är den perfekta semesterorten för soldyrkare, med många människor väljer att koppla av längs Nices spektakulära kust under de soliga sommarmånaderna och milda vintrar, där du har möjlighet att sola, paddla i det azurblå havet, simma, vattenskidor, parascend, jet-ski, eller bara smutta på en jämn cocktail. Trevligt är hem för många fria stränder och även totalt 15 privata strand områden, kallade "Plages concédées", där solstolar kan hyras för en nominell avgift. Många besökare som vistas i Nice njuta av en promenad längs Promenade des Anglais strandpromenaden i den engelska, som går tillbaka nästan 200 år och linjer stadens Medelhavskust på Baie des Anges Änglabukten. Centralt för livet i Nice, är denna legendariska boulevard mer känd som bara "Promenade" och sträcker sig cirka 6 km / 4 miles, med många ljusa blå stolar där man kan sitta och koppla av och njuta av fantastisk havsutsikt. Kustlinjen i Nice är full av turistattraktioner, och i närheten finns också ett antal tilltalande Côte d'Azur städer. Också nära Nice är många traditionella provensalska byar, som är full av tecken.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.