Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Nice hamn

  • Nice hamnadress

    Gare Maritime, Port de Commerce - 06300 Nice

  • Nice övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Nice färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Nice övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Nice färjetjänster

Guide till Nice

Hur tar man sig runt Nice?

Centrala Nice är inte stort därför tar du dig lättast runt till fots. Det går också alldeles utmärkt att åka den lokala bussen Sunbus. Bussnätet är väl utbyggt men bussarna går bara till 21.00 på kvällen. Från 21.10 till 01.10 ersätts den ordinarie linjetrafiken med kvällsbussar Det finns taxibilar på flygplatsen och vid Promenade des Anglais, men det går också att vinka in en taxi från gatan eller beställa en på telefon.

Vad kan man göra I Nice?

Sommarperiodens många turister lockar en del kulturfestivaler till området, så det finns möjlighet att höra respekterade jazzmusiker, se utställningar eller modern dans, allt beroende på vilken festival man hamnar i. Nice har både skådespelshus, biografer och nattklubbar, så det finns tillräckligt att göra på kvällarna efter en ansträngande dag på stranden. Kulturlivet är rikt med många museer, särskilt känt är moderna museet MAMAC Musée d'art moderne et d'art contemporain i en modern byggnad längst upp från stranden i den nya miljöparken (fd busstorget). MAMAC har stora samlingar av Yves Klein, Niki de Saint Phalle och Jean Tinguely (konstnärernas donationer), men också mycket europeisk och amerikansk modern konst.I början av backen upp på berget Cimiez, strax nordost om gamla staden, finns Chagallmuseet. På toppen av backen finns Matissemuseet och ett museum av den romerska staden Cemenelum.Alla kommunala museer i Nice har fri entré. Bland stadens sevärdheter märks strandpromenaden La Promenade des Anglais, den engelska promenaden (engelsk efter en engelsk präst som tog initiativet) är kanske en av stadens stora kännetecken från slottsberget mellan hamnen och blomstermarknaden till flygplatsen.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.