corsica_ferries_mega_smeralda

Mega Smeralda

Trafikeras av Corsica FerriesAjaccio Toulon, Bastia Toulon & Ile Rousse Nice rutten

Corsica Ferries flaggskepp Mega Smeralda är 171 meter lång och kan bära upp till 2000 passagerare och 560 bilar. Tidigare hetter fartyget Color Festival och ägdes av det norska företaget Color Line men såldes senare och döptes till Mega Smeralda.

Mega Smeralda är utrustad med ett urval av restauranger, barer, dedikerade barn' s lekplatser, videospel rum, butiker, en pool, disco, bio, ett urval av hytter och mycket mer!

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Mega Smeralda har 539 stycken hytter, både med eller utan fönster från standard hytter till lyxiga sviter med dubbelsängar. Alla hytter har eget badrum.

Mat och dryck ombord

Mega Smeralda serverar medelhavsmat och internationella rätter i de fem magnifika restaurangerna. Var och en har en unik miljö med något för alla smaker och plånböcker.

I Spaghetterian/pizzerian hittar ni pasta, pizza, ett utsökt urval av förrätter, huvudrätter och desserter. I "la Trattoria Riviera" hittar ni alla smaker i Italien som serveras i en autentisk miljö. Självbetjäning "Buffet Veranda" erbjuder sallader, förrätter, specialitet pasta, kött, fisk och ett urval utformad med barn i åtanke. The Captains Grill är ansluten till den berömda "Chaîne des Rôtisseurs" - en garanti för kvalitet och erbjuder ett urval av fast meny och à la carte.

Fartyget har också fyra barer med olika teman för att få koppla av i och njuta av. Dessa inkluderar Sailors pub, Panorama Bar, Bar Smeralda och utomhus däck bar' Il Chiosco'. På däck 1 hittar du 92 kapacitet' Dancing Palace' disco.

Shopping ombord

På butiken ombord hittar ni ett urval av populära parfymer, kosmetika, kläder, godis och mycket mer.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Mega Smeralda har en pool, två biografer och en receptionen som kan hjälpa er med information under överfarten.

Resa med barn

fartyget har en specialbyggd lekplats för att hålla de yngre passagerarna under hela resan. Det finns också ett video spelrum för äldre barn.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Mega Smeralda guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Mega Smeralda Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.