Santa Teresa di Gallura
Bonifacio
Färjor till Korsika
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Santa Teresa di Gallura - Bonifacio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio

Santa Teresa di Gallura Bonifacio-rutten går mellan Sardinien och Korsika och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Moby Lines trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 50 minuter när Ichnusa Lines servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 1 hour.

Det finns totalt 49 linjer att välja på vecka om du vill åka Santa Teresa di Gallura Bonifacio-rutten mellan Sardinien och Korsika. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Santa Teresa di Gallura till Bonifacio färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sardinien till Korsika
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio?

  Färjeresan från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio tar ungefär 55m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio?

  Priserna för färjan mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 107 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Teresa di Gallura och Bonifacio, dessa är
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Ja, mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio kan du resan utan bil med
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Ja, du kan resa med bil mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio med
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio?

  Det är uppskattningsvis 9 sjömil mellan Santa Teresa di Gallura och Bonifacio.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio

 • "Lite stökig"

  Denna färja var väldigt bra, men den var även lite stökig och högljud.

  'Moby Giraglia' travelled on Moby Giraglia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Affärsresa"

  Denna färjeleden och färjan är mycket väl organiserade enligt min mening. Personalen ombord är mycket välkomna. Jag reser ganska ofta: Jag rekommenderar dessa färjeöverfarter eftersom de ger dig en glad och trygg känsla om du reser under vintern eller sommaren.

  'Moby Giraglia' travelled on Moby Giraglia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bonifacio till Santa Teresa di Gallura"

  Kunde inte ha varit enklare eller smidigare. Första är Bonifacio en vacker stad med massor att göra.När monter för Moby (den leverantör Direct ansluten oss med) öppnas, vilket är två timmar före avgång , visade vi våra Direct bekräftelse och fick våra biljetter på några sekunder. Resan - det var vackert, roligt, och lätt också. Tack vare både Moby och Direct. Kan inte begära för mycket mer.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santa Teresa di Gallura

Santa Teresa Gallura är en stad belägen på den norra spetsen av den italienska ön Sardinien, på Bonifaciosundet. Den södra kusten på Korsika kan tydligt ses från stadens stränder. Stortorget har ett antal turistbutiker och restauranger, även om besökare bör notera att många av dem är stängda under lågsäsong. Strax norr om staden ligger Rena Bianca, Santa Teresa största strand, som på sommaren nästan alltid är fullproppad av besökare som njuter av det klara och varma vattnet. Av intresse i staden är Longosardo torn som reser sig på den steniga udden med utsikt över havet. Det uppfördes på 1600-talet under Aragonienperioden, och har en utsikt mot bukten Porto Longone och i bakgrunden de vita klipporna som omger den korsikanska staden Bonifacio. På den vänstra sidan sänker sig kusten mot stranden Rena Bianca som slutar på kort avstånd från klipporna på "Isola Monica", där spåren av en övergiven grotta finns.

Under romerskt styre, var Santa Teresa Gallura (Longonis) Sardiniens främsta hamn med sin djupa naturliga hamn som erbjuder en skyddad landningspunkt. Idag den nya hamnen i Santa Teresa är en av de mest moderna och bäst utrustade maritima centra i hela området, och en ankomst/avresepunkt för dagliga färjor som förbinder Sardinien och Korsika.


Guide till Bonifacio

Staden Bonifacio ligger på den södra spetsen av Korsika i Frankrike. Staden ligger på Medelhavets kust och är separerad från Sardinien av den 11 km breda Bonifaciosundet. Det är en stad placerad på bästa och den enda större hamn på sydkusten. Staden är ett populärt turistmål på sommaren delvis på grund av dess närhet till vackra stränder och också på grund av dess historia och besöksattraktioner som inkluderar Torra di Sant 'Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio och Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

Bonifacio har två förhistoriska platserna viss betydelse: den gamla grottan skyddas av Araguina-Sennola nära byn Capello strax norr om staden och en kammargrav Vasculacciu längre norrut nära Figari. Den första är platsen för Lady of Bonifacio, en kvinnlig begravning kol-daterats till ca 6570 f.Kr., som antingen är sen mesolitiska eller tidiga neolitiska. Den andra tillhör Megalithic kultur och är daterat till mitten neolitiska. Anpassningen av de två och den omfattande användningen av chert från Monte Arci på Sardinien visar att bukten Bonifacio var en väg till inre Korsika från äldsta tider.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.