Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Bonifacio hamn

  • Bonifacio hamn med bil

    Bonifacio hamn är belägen i den södra delen av Korsika; skild från den italienska ön Sardinien av Bonifaciosundet. Två stora motovägar förbinder Bonifacio med resten av ön: N196 som går längs den västra kusten av Korsika och N198 som går längs den östra sidan av ön. Bonifacio hamn är väl skyltat från motorvägen.

  • Bonifacio hamnadress

    Porto di Bonifacio, F - 20169, Korsika

  • Bonifacio övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Bonifacio färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Bonifacio övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Bonifacio färjetjänster

Guide till Bonifacio

Guide till Bonifacio

Bonifacio är en stad och kommun på den södra spetsen av ön Korsika, Frankrike. Staden är uppdela med Vieille Ville (gamla stan) och la Haute Ville (Övre staden) och ligger på en halvö med utsikt över Medelhavet. De flesta av invånarna bor i Haute Ville, inklusive stadens mest berömda invånare, Marie-José Nat. La Marine, som ligger i slutet av en fjord-liknande inlopp som ger en naturlig hamn med en port för ett stort antal fiske-och turist båtar. Stadens charm och närhet till idylliska stränder gör det till ett populärt turistmål på sommaren, främst för invånarna i det franska fastlandet. Bonifacio är också en inkörsport till den lilla öarna Lavezzi (Lavezzi Islands), som är den sydligaste delen av Frankrike.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.