Bastia
Livorno
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bastia - Livorno är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bastia till Livorno

Bastia Livorno-rutten går mellan Korsika och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Moby Lines trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 4 timmar 30 minuter när Corsica Ferries servicen kör upp till 11 gånger per vecka med en resetid från 4 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 18 linjer att välja på vecka om du vill åka Bastia Livorno-rutten mellan Korsika och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Bastia till Livorno färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Korsika till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bastia till Livorno?

  Färjeresan från Bastia till Livorno tar ungefär 4h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bastia till Livorno?

  Priserna för färjan mellan Bastia - Livorno varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 176 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bastia - Livorno?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bastia och Livorno, dessa är
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bastia - Livorno?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bastia - Livorno, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bastia - Livorno?

  Ja, mellan Bastia - Livorno kan du resan utan bil med
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bastia - Livorno?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bastia - Livorno med
  • Moby Lines
  • Corsica Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bastia - Livorno?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Ferries
 • Vad är avståndet från Bastia till Livorno?

  Det är uppskattningsvis 71 sjömil mellan Bastia och Livorno.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bastia till Livorno

 • "Inte det bästa"

  Var inte glad att sova på toppen av en våningssäng. Var lite rätt. Men annars var det ok med alla faliciteter ombord. Dåligt på returen för man hittade itne till hamnen, fanns inga taxi heller.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ineffektivt"

  Det tar sanslöst lång tid att köra på båten och nästan en timme innan man kommer av. Väldigt ineffektivt. Det är extra irriterande när färjan dessutom är 30 min försenad. I övrigt är det trevligt på båten, bra möjligheter att äta och att sitta utomhus.

  'Sardinia Vera' travelled on Sardinia Vera

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Super!"

  Mycket bra om du har mindre barn med dig. Stor lekplats och stor plats att se barnfilm på. Toppen för föräldrar!! Maten var dyr men det hade vi förväntat oss.

  'Moby Vincent' travelled on Moby Vincent

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt"

  Min man och jag hade en bra resa från Korsika till Livorno. Det var väldigt enkelt och det var välkommande.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Livorno

Den italienska staden Livorno är en viktig hamnstad på västkusten av Italien. Många kryssningsfartyg besöker Livorno eftersom det är den maritima inkörsporten till regionen Toscana. Staden är också en viktig färjeterminalen. Många turister besöker Livorno på väg till Toscana främsta turistmålen i Florens, Pisa, Lucca och Siena. Livorno utformades som en "Ideal stad" under den italienska renässansen, då den styrdes av storhertigen av familjen Medici. Stora kompletteringar utformades av arkitekten Bernardo Buontalenti i slutet av 1600-talet. Medici hamnen förbisågs och försvaras av torn och fästningar som leder till centrum. Liksom många italienska städer, har Livorno en gång omgivet av stadsmuren som byggdes för att skydda sina medborgare mot inkräktare. Många av dessa gamla murarna är fortfarande intakt idag och är väl värda ett besök.

Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och duschmöjligheter för resenärer. Det har också barer, restauranger, informationspassagerar service kiosker, konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.