COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bastia - Livorno är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Bastia till Livorno färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Korsika till Italien

Rederier som åker mellan Bastia och Livorno

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Bastia till Livorno

 • "Korsika "

  God mat. Barnvänligt. Dålig ventilation

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt"

  Min man och jag hade en bra resa från Korsika till Livorno. Det var väldigt enkelt och det var välkommande.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Morgon segling till Livorno"

  Färjan var i tid. Alltid trevlig personal. Frukosten var god också. Inte så bra faliciteter i Livorno.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Effektiv service"

  Vi extremt imponerad över servicen, allt från på till avlastningen. Vi rekommenderar denna resa till Korsika till alla. Vi är från Australien.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Bastia till Livorno

Bastia Livorno-rutten går mellan Korsika och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Moby Lines trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 4 timmar 30 minuter när Corsica Ferries servicen kör upp till 12 gånger per vecka med en resetid från 4 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 19 linjer att välja på vecka om du vill åka Bastia Livorno-rutten mellan Korsika och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Bastia

Bastia är en stad i Haute-Corse-området i Frankrike och ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. I staden finns också huvudhamnen på ön och är öns största handelsstad. Staden har tre olika hamnar. Den gamla hamnen ("Vieux Port") ligger i en trång vik och används mest för fiskebåtar och fritidsbåtar. Lite längre norrut ligger handelshamnen och norr om den ligger Toga marina som används för större segelbåtar och yachter.

Sevärdheter i Bastia är t.ex. Korsika museumet, det f.d. palatset för de genoesiska guvernörerna, som nu är ett museum med korsisk etnografi, och fortet med sitt 1500-tals klocktorn och som erbjuder en fantastisk utsikt över den gamla hamnen, Terra Vecchia, berget och kusten.

Hamnen i Bastia har förbindelser till fastlandet i Frankrike (Marseille, Nice och Toulon) och Italien (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona och Portoferraio).


Guide till Livorno

Den italienska staden Livorno är en viktig hamnstad på västkusten av Italien. Många kryssningsfartyg besöker Livorno eftersom det är den maritima inkörsporten till regionen Toscana. Staden är också en viktig färjeterminalen. Många turister besöker Livorno på väg till Toscana främsta turistmålen i Florens, Pisa, Lucca och Siena. Livorno utformades som en "Ideal stad" under den italienska renässansen, då den styrdes av storhertigen av familjen Medici. Stora kompletteringar utformades av arkitekten Bernardo Buontalenti i slutet av 1600-talet. Medici hamnen förbisågs och försvaras av torn och fästningar som leder till centrum. Liksom många italienska städer, har Livorno en gång omgivet av stadsmuren som byggdes för att skydda sina medborgare mot inkräktare. Många av dessa gamla murarna är fortfarande intakt idag och är väl värda ett besök.

Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och duschmöjligheter för resenärer. Det har också barer, restauranger, informationspassagerar service kiosker, konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.