Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Santa Teresa di Gallura hamn

  • Santa Teresa di Gallura övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Santa Teresa di Gallura färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Santa Teresa di Gallura övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Santa Teresa di Gallura färjetjänster

Guide till Santa Teresa di Gallura

Guide till Santa Teresa di Gallura

Staden ligger på en kort udde med utsikt över "sund Bonifacio". Den kustnära turistorten Santa Teresa di Gallura kännetecknas av sin mycket välordnat centrum, med sina regelbundna vägar som går tillbaka till grundandet år 1808 av piemontesiska. Under de senaste decennierna har denna fiskeby förvandlats till en charmig kuststad som lockar tusentals turister varje år. Staden är känd för sin extraordinära vackra stränder, till att börja med Rena Bianca, ett ark av transparent vatten, omgiven av fin, vit sand. Santa Teresa har också en viktig hamn, som står i en djup fjord. Förutom kajen reserverad för fiskebåtarna, det finns en rad kajer för fritidsbåtar, liksom kajplats för färjorna som går mellan Sardinien och Bonifacio.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.