Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Alcudia hamn

  • Alcudia hamn med buss

    Det finns dagliga bussförbindelser mellan alla byar, turistorter och Plaça d'Espanya i Palma. Från Palma finns det ett omfattande nätverk av bybussar som förbinder stadscentrum med flygplatsen, Palma Beach-S'Arenal, universitet och allmänt alla områden av byn.

  • Alcudia hamnadress

    Puerto Comercial s/n° / C/ del Moll Comercial s/n°, 07400, Port d’Alcúdia, Balearerna

  • Alcudia övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Alcudia färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Alcudia övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Alcudia färjetjänster

Guide till Alcudia

Guide till Alcudia

Alcudia är en kommun och församling i den spanska autonoma regionen Balearerna och en av viktigaste turist centrum på ön Mallorca. Den ursprungliga gamla staden Alcudia ligger 3 km inåt i landet från den nuvarande kustenf.. Den gamla stan idag har smala gatorna som går genom en av de två grindarna som byggdes tillsammans med en imponerande stadsmuren,. Den faktiska hamn och semesterorten Alcudia har de flesta hotell och en god utvecklingen bland turism, som har skett under de senaste 40 åren. Staden ligger på den västra delen av den magnifika bukten Alcudia som löper mer än 8 km till Playa de Muro och på semesterorten C'an Picafort i öster.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.