Mahon
Palma
Färjor till Mallorca
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Mahon - Palma är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Mahon till Palma

Mahon Palma-rutten går mellan Menorca och Mallorca och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 30 minuter när Trasmed GLE servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Mahon Palma-rutten mellan Menorca och Mallorca. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Mahon till Palma färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Menorca till Mallorca
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Mahon till Palma?

  Färjeresan från Mahon till Palma tar ungefär 5h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Mahon till Palma?

  Priserna för färjan mellan Mahon - Palma varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 91 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Mahon - Palma?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Mahon och Palma, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Mahon - Palma?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Mahon - Palma, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Mahon - Palma?

  Ja, mellan Mahon - Palma kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Mahon - Palma?

  Ja, du kan resa med bil mellan Mahon - Palma med
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Mahon - Palma?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
 • Vad är avståndet från Mahon till Palma?

  Det är uppskattningsvis 100 sjömil mellan Mahon och Palma.

Guide till Mahon

Mahon är huvudstad på Menorca, en spansk ö som är en del av Balearerna. Staden ligger på den östra kusten av ön och är också öns största hamn som bildas på den näst djupaste naturliga hamnen i världen, och sträcker sig ca 7 km inåt landet. Den historiska staden erbjuder besökarna en vacker blandning av gammal och ny arkitektur. Stadens har både menorcansk och spansk historia som visas i sina byggnader och museer samt en imponerande och blomstrande naturlig hamn. Det effektiva centrumet i Mahon är Placa de S'Esplanada. Placa de S'Esplanada är det bästa stället att ägna sig åt att titta på lokalbefolkningen på ett av de caféer som omger Placa. Gå ut från Placa i det övre vänstra hörnet på Carrer d'Isabel II för en spektakulär utsikt över hamnen. Promenera längs gatan förbi eleganta georgianska hus som har utsikt över hamnen och i slutet av vägen finns Museu de Menorca, öns största museum som täcker öns arkeologiska förflutna tillsammans med en samling av konst.

Mahon färjehamn har året runt-avgångar som förbinder staden till Barcelona och Valencia på det spanska fastlandet. Du kan även ta färjor till Palma och till Alcudia, Mallorca och Ibiza. Färjor går även till och från Ciutadella under sommarmånaderna.


Guide till Palma

Palma är huvudstad på ön Mallorca, och troligtvis den stad i ögruppen Balearerna som kan ståta med flest historiska sevärdheter, bland annat den vackra 1300-talskatedralen La Seu. Staden kännetecknas av trånga gator, undangömda innergårdar och vackra historiska byggnader som med fördel kan upptäckas till fots. Att ströva längs den stora avenyn Passig d’es Born som går tvärsigenom staden är ett måste. Här finns många butiker, restauranger, caféer och barer. Den berömde konstnären Miró bodde och verkade i Palma, och man kan besöka både konstmuséer med hans målningar samt hans ateljé som ligger lite utanför stadskärnan men lätt kan nås med buss.
Man kan även promenera uppe på stadsmuren, som sträcker sig mellan katedralen och havet. Härifrån har man fantastisk utsikt över katedralen och gamla stan.

Från hamnen går färjor till Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.