Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Propriano hamn

  • Propriano hamn med bil

    Propriano är beläget i Valinco viken på den franska ön Korsika. Från Ajaccio och norr: ta N196 mot Propriano och följ sedan skyltarna mot centrum och Port de Commerce. Från Bonifacio och söder: ta N196 mot Propriano/Ajaccio. Följ D196 mot Propriano centrum och följ sedan skyltarna till Port de Commerce. Från Porto Vecchio och öster: ta N198 mot Bonifacio och sedan D859 mot Figari och Figari flygplats. Ta sedan N196 från Propriano och Ajaccio. Ta D196 mot Propriano centrum och följ skyltarna till Port de Commerce.

  • Propriano hamnadress

    Gare Maritime, Quai L'Herminier, 20110 Propriano

  • Propriano övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Propriano färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Propriano övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Propriano färjetjänster

Guide till Propriano

Guide till Propriano

Propriano är en kommun i Corse-du-Sud departementet på ön Korsika i Frankrike. Undangömt i den smalaste delen av Golfe de Valinco ligger den lilla hamnen i Propriano (Prupria) 8 km från Sartène nordväst, kretsar kring en fin naturhamn. Propriano har det nu en blomstrande hamn och hanterar färjor till Toulon, Marseille och Sardinien. Staden runt hamnen har också ökat i betydelse, till stor del under ledning av städerna borgmästare. Idag är denna stad som också är ett kommersiellt, fiske och segling hamnen, mycket uppskattat av antalet besökare.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.