Toulon
Ciutadella
Färjor till Menorca
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Toulon till Ciutadella

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Toulon och Ciutadella. Sträckan mellan Toulon och Ciutadella trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Toulon och Ciutadella.

Tidtabeller Toulon till Ciutadella

Färjor mellan Toulon och Ciutadella avgår vanligtvis från Toulon, ca 06:15. Överfarten tar ungefär 14h 14m.

Färjepriser mellan Toulon och Ciutadella

Priserna på en överfast från Toulon till Ciutadella varierar oftast mellan 746kr och 3809kr*. Genomsnittspriset är 2126kr*. De billigaste priserna mellan Toulon och Ciutadella är ca 207kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 953kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2443kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Ciutadella och Toulon?

Det är ungefär 259.9 miles (418.3km) eller 225.9 sjömil mellan Toulon och Ciutadella.

Kan jag resa med bil mellan Toulon och Ciutadella?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Toulon och Ciutadella. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Toulon och Ciutadella.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Toulon och Ciutadella?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Toulon och Ciutadella.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Toulon - Ciutadella Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 2004 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 14h 4m
Snabbaste seglingstid 10h 15m
Första färjan 06:15
Sista färjan 21:30
Avstånd 225 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Toulon till Ciutadella?

  Färjeresan från Toulon till Ciutadella tar ungefär 17h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Toulon till Ciutadella?

  Priserna för färjan mellan Toulon - Ciutadella varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 149 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Toulon - Ciutadella?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Toulon och Ciutadella, dessa är
  • Corsica Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Toulon - Ciutadella?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Toulon - Ciutadella, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Toulon - Ciutadella?

  Ja, mellan Toulon - Ciutadella kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Toulon - Ciutadella?

  Ja, du kan resa med bil mellan Toulon - Ciutadella med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Toulon - Ciutadella?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Toulon till Ciutadella?

  Det är uppskattningsvis 225 sjömil mellan Toulon och Ciutadella.

Guide till Toulon

Den franska staden Toulon ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike. Det är en stor fransk flottbas och därmed har den en stor militär hamn där den franska marinens hangarfartyg Charles De Gaulle och hennes stridsgrupp tillsammans med resten av den franska medelhavsflottan finns. Toulons historia har starka kopplingar till många branscher, inklusive varvsindustrin, vintillverkning, beväpning, papper, kartor, skor, elektronisk utrustning och tillverkning av luftfartsutrustning.

Toulons gamla stadsdel ligger mellan hamnen Boulevard de Strasbourg och Cours Lafayette, och kännetecknas av smala gator, fontäner och små torg och är där stadens katedral ligger. Där finns den populära provensalska marknaden där det säljs lokala produkter varje morgon. Tyvärr förföll området under 1980-talet och 1990-talet men lyckligtvis har många av stadens fontäner och torg sedan dess restaurerats vilket har lockat många nya butiker att öppna upp.

Stadens hamn har två färjeterminaler och har bra passagerarfaciliteter inklusive kaféer, varuautomater, snackbar, toaletter och lång- och korttidsparkering. Färjetrafik från hamnen avgår till Ajaccio, Bastia, Ile Rousse och Civitavecchia.


Guide till Ciutadella

Längst ut på den västra delen av Balearerna-ön Minorca lägger staden Ciutadella, den gamla huvudstaden på ön. Dess avlägsna ursprung har lämnat ett viktigt arkeologiska arv i området, i form av megaliter såsom "Taulas" (megalith), Talaiot och navetas. Denna vackra hamnstad har ett historiskt kvarter, som kallas Es Born som är omgiven av medeltida gator fyllda med palats, kyrkor och fästningar. Bland de mest betydande byggnaderna som vetter mot gamla stadens torg, står stadshuset byggd ovanpå den gamla arabiska citadellen. Det nuvarande stadshuset går tillbaka till 1900-talet och fortfarande bevaras vissa rester av sin primitiva konstruktion. Det är också möjligt att besöka, under vissa perioder av året, en del av rummen i den närliggande Palace of Salort. Bredvid det är Palace of Vivo, en av de mest emblematiska i staden med dess säregna neoklassiska röd fasad, prydd med öns traditionella motiv. En vacker panoramautsikt över hamnen, som ligger i en vik vid foten av staden, kan ses från "mirador" (utsiktsplatsen), bakom Stadshuset. Inte långt från staden kan besökarna upptäcka utmärkta Minorcas vikar och stränder, liksom avlägsna fiskebyar.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.