Livorno
Golfo Aranci
Färjor till Sardinien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Livorno - Golfo Aranci är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Livorno till Golfo Aranci

Livorno Golfo Aranci-rutten går mellan Italien och Sardinien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Corsica Ferries. Färjor avgår upp till 13 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Livorno Golfo Aranci-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Livorno till Golfo Aranci?

  Färjeresan från Livorno till Golfo Aranci tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Livorno till Golfo Aranci?

  Priserna för färjan mellan Livorno - Golfo Aranci varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 177 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Livorno - Golfo Aranci?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Livorno och Golfo Aranci, dessa är
  • Corsica Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Livorno - Golfo Aranci?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Livorno - Golfo Aranci, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Livorno - Golfo Aranci?

  Ja, mellan Livorno - Golfo Aranci kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Livorno - Golfo Aranci?

  Ja, du kan resa med bil mellan Livorno - Golfo Aranci med
  • Corsica Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Livorno - Golfo Aranci?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Ferries
 • Vad är avståndet från Livorno till Golfo Aranci?

  Det är uppskattningsvis 156 sjömil mellan Livorno och Golfo Aranci.

Så tycker våra kunder om Färjor från Livorno till Golfo Aranci

 • "Barn och hundar"

  Det enda dåliga var alla hundar ombord som kissade på mattorna osv. Och min 19 månader gamla barn satt på matorna. Hundarna borde vara utomhus. Mvh.

  'Mega Express Three' travelled on Mega Express Three

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vänliga och trevliga"

  Mysigt och rent. Allting var bra men köket hade kunnat vara bättre. Allting var prefekt ombord. Personalen var trevliga och snälla.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Livorno-Golfo Aranci med Corsica ferries"

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Perfekt resa"

  Vi gillade vår resa med Sardinia ferries. Vi åkte under natten och bokade inte en hytt. Men det gick bra att sova ändå. Allting var bra och rekommenderar denna färjan.

  'Sardinia Vera' travelled on Sardinia Vera

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Livorno

Livorno är en stad och hamn som ligger på i liguriska havet på den västra kusten i Toscana i Italien. Den nya Venedig-distriktet i staden har behållit mycket av sin ursprungliga gatunät och arkitektur inklusive dess broar, smala gränder, adelsmänshus och nätverk av kanaler som används för att ansluta sina lager till hamnen. Staden har många neo-klassiska byggnader, parker, museer och kulturinstitutioner. Museo Mascagnano innehåller minnessaker, dokument och operor av den store kompositören Pietro Mascagni, som bodde i staden. Varje år spelas några av hans operor raditionellt under lyriska musiksäsongen, som organiseras av den traditionella teatern i Livorno.

Livorno är den tredje största hamnen på den västra kusten av Italien och erbjuder många tjänster, från lastfrakt till passagerarfärjor. Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och dusch för resenärer. Den har också barer, restauranger, passagerar service kiosker, ett konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.


Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är namnet på viken som ligger på den nordöstra kusten av ön Sardinien,Italien. Staden har utmärkta sjöförbindelser med resten av Italien tack vare sin viktiga hamn. Det är bara några kilometer från Porto Rotondo och 15 km från Olbia. Namnet Golfo Aranci har två olika förklaringar; den första gäller det avlägsna skeppsbrott på ett fartyg fullt av apelsiner och den andra och mer trovärdig är kopplade till den sardiska termen "granci" krabbor som lätt kan hittas i det här området. Den marina reservatet i den närbelägna ön Tavolara är värt ett besök tillsammans med den vackra Capo Coda Cavallo. Havet är känt för sitt klara vatten och skönhet erbjuder fantastiska vattensporter möjligheter, särskilt dykning. I närheten ligger den förtrollande Cala Moresca och tallskog som kan nås endast till fots eller med cykel. En av de mest suggestiva arkeologiska lämningar i området är en helig källa Milis som går tillbaka till Nuragic eran.

Det går dagliga färjor från stadens hamn till Civitavecchia Livorno och Fiumincino.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.