Färja från Livorno till Golfo Aranci

Livorno Golfo Aranci-rutten går mellan Italien och Sardinien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Corsica Ferries. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar.

Färjetrafiken på Livorno Golfo Aranci-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Livorno och Golfo Aranci

 • Corsica Ferries
  • Avgår 3 gånger per dag 7 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Livorno Golfo Aranci

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Livorno Golfo Aranci-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Livorno till Golfo Aranci

 • "Perfekt resa"

  Vi gillade vår resa med Sardinia ferries. Vi åkte under natten och bokade inte en hytt. Men det gick bra att sova ändå. Allting var bra och rekommenderar denna färjan.

  'Monika' reste Livorno Golfo Aranci med Corsica Ferries på Sardinia Vera

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Barn och hundar"

  Det enda dåliga var alla hundar ombord som kissade på mattorna osv. Och min 19 månader gamla barn satt på matorna. Hundarna borde vara utomhus. Mvh.

  'Boris' reste Livorno Golfo Aranci med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Livorno-Golfo Aranci med Corsica ferries"

  'Lea' reste Livorno Golfo Aranci med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Min resa "

  Hytterna var inte bra, utan en stol, smutsig matta, dåliga handdukar. Annars var personalen trevliga och snälla.

  'MAURO' reste Livorno Golfo Aranci med Corsica Ferries på Sardinia Vera

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Livorno

Livorno är en stad och hamn som ligger på i liguriska havet på den västra kusten i Toscana i Italien. Den nya Venedig-distriktet i staden har behållit mycket av sin ursprungliga gatunät och arkitektur inklusive dess broar, smala gränder, adelsmänshus och nätverk av kanaler som används för att ansluta sina lager till hamnen. Staden har många neo-klassiska byggnader, parker, museer och kulturinstitutioner. Museo Mascagnano innehåller minnessaker, dokument och operor av den store kompositören Pietro Mascagni, som bodde i staden. Varje år spelas några av hans operor raditionellt under lyriska musiksäsongen, som organiseras av den traditionella teatern i Livorno.

Livorno är den tredje största hamnen på den västra kusten av Italien och erbjuder många tjänster, från lastfrakt till passagerarfärjor. Hamnen har moderna faciliteter inklusive rullstolsramper och toaletter och dusch för resenärer. Den har också barer, restauranger, passagerar service kiosker, ett konferenscenter, banker och många ytterligare tjänster. Från hamnen finns det färjeförbindelser till Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari och Tunisien.

Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är namnet på viken som ligger på den nordöstra kusten av ön Sardinien,Italien. Staden har utmärkta sjöförbindelser med resten av Italien tack vare sin viktiga hamn. Det är bara några kilometer från Porto Rotondo och 15 km från Olbia. Namnet Golfo Aranci har två olika förklaringar; den första gäller det avlägsna skeppsbrott på ett fartyg fullt av apelsiner och den andra och mer trovärdig är kopplade till den sardiska termen "granci" krabbor som lätt kan hittas i det här området. Den marina reservatet i den närbelägna ön Tavolara är värt ett besök tillsammans med den vackra Capo Coda Cavallo. Havet är känt för sitt klara vatten och skönhet erbjuder fantastiska vattensporter möjligheter, särskilt dykning. I närheten ligger den förtrollande Cala Moresca och tallskog som kan nås endast till fots eller med cykel. En av de mest suggestiva arkeologiska lämningar i området är en helig källa Milis som går tillbaka till Nuragic eran.

Det går dagliga färjor från stadens hamn till Civitavecchia Livorno och Fiumincino.