Toulon
Golfo Aranci
Färjor till Sardinien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Toulon till Golfo Aranci

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Toulon och Golfo Aranci. Sträckan mellan Toulon och Golfo Aranci trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Toulon och Golfo Aranci.

Tidtabeller Toulon till Golfo Aranci

Färjor mellan Toulon och Golfo Aranci avgår vanligtvis från Toulon, ca 18:00. Överfarten tar ungefär 19h 0m.

Färjepriser mellan Toulon och Golfo Aranci

Priserna på en överfast från Toulon till Golfo Aranci varierar oftast mellan 470kr och 2567kr*. Genomsnittspriset är 1643kr*. De billigaste priserna mellan Toulon och Golfo Aranci är ca 249kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 815kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1822kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Golfo Aranci och Toulon?

Det är ungefär 293.3 miles (472.0km) eller 254.9 sjömil mellan Toulon och Golfo Aranci.

Kan jag resa med bil mellan Toulon och Golfo Aranci?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Toulon och Golfo Aranci. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Toulon och Golfo Aranci.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Toulon och Golfo Aranci?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Toulon och Golfo Aranci.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Sardinien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Toulon - Golfo Aranci Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 1708 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 19h 0m
Första färjan 18:00
Avstånd 254 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Toulon till Golfo Aranci?

Färjeresan från Toulon till Golfo Aranci tar ungefär 19h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Toulon - Golfo Aranci?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Toulon och Golfo Aranci, dessa är
  • Corsica Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Toulon - Golfo Aranci?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Toulon - Golfo Aranci, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Toulon

Den franska staden Toulon ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike. Det är en stor fransk flottbas och därmed har den en stor militär hamn där den franska marinens hangarfartyg Charles De Gaulle och hennes stridsgrupp tillsammans med resten av den franska medelhavsflottan finns. Toulons historia har starka kopplingar till många branscher, inklusive varvsindustrin, vintillverkning, beväpning, papper, kartor, skor, elektronisk utrustning och tillverkning av luftfartsutrustning.

Toulons gamla stadsdel ligger mellan hamnen Boulevard de Strasbourg och Cours Lafayette, och kännetecknas av smala gator, fontäner och små torg och är där stadens katedral ligger. Där finns den populära provensalska marknaden där det säljs lokala produkter varje morgon. Tyvärr förföll området under 1980-talet och 1990-talet men lyckligtvis har många av stadens fontäner och torg sedan dess restaurerats vilket har lockat många nya butiker att öppna upp.

Stadens hamn har två färjeterminaler och har bra passagerarfaciliteter inklusive kaféer, varuautomater, snackbar, toaletter och lång- och korttidsparkering. Färjetrafik från hamnen avgår till Ajaccio, Bastia, Ile Rousse och Civitavecchia.


Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är namnet på viken som ligger på den nordöstra kusten av ön Sardinien,Italien. Staden har utmärkta sjöförbindelser med resten av Italien tack vare sin viktiga hamn. Det är bara några kilometer från Porto Rotondo och 15 km från Olbia. Namnet Golfo Aranci har två olika förklaringar; den första gäller det avlägsna skeppsbrott på ett fartyg fullt av apelsiner och den andra och mer trovärdig är kopplade till den sardiska termen "granci" krabbor som lätt kan hittas i det här området. Den marina reservatet i den närbelägna ön Tavolara är värt ett besök tillsammans med den vackra Capo Coda Cavallo. Havet är känt för sitt klara vatten och skönhet erbjuder fantastiska vattensporter möjligheter, särskilt dykning. I närheten ligger den förtrollande Cala Moresca och tallskog som kan nås endast till fots eller med cykel. En av de mest suggestiva arkeologiska lämningar i området är en helig källa Milis som går tillbaka till Nuragic eran.

Det går dagliga färjor från stadens hamn till Civitavecchia Livorno och Fiumincino.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.