Nice
Porto Vecchio
Färjor till Korsika
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Nice till Porto Vecchio

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Nice och Porto Vecchio. . Sträckan mellan Nice och Porto Vecchio trafikeras av Corsica Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Nice och Porto Vecchio.

Tidtabeller Nice till Porto Vecchio

Den tidigaste färjan mellan Nice och Porto Vecchio avgår vanligtvis från Nice ca 07:30. I genomsnitt tar en överfart 13h 20m, som snabbast tar rutten ungefär 11h 30m.

Färjepriser mellan Nice och Porto Vecchio

Priserna på en överfast från Nice till Porto Vecchio varierar oftast mellan 1572kr och 9724kr*. Genomsnittspriset är 5708kr*. De billigaste priserna mellan Nice och Porto Vecchio är ca 283kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2176kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6729kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Porto Vecchio och Nice?

Det är ungefär 199.8 miles (321.5km) eller 173.6 sjömil mellan Nice och Porto Vecchio.

Kan jag resa med bil mellan Nice och Porto Vecchio?

Ja, med Corsica Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Nice och Porto Vecchio. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Nice och Porto Vecchio.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Nice och Porto Vecchio?

Ja, fotpassagerare kan resa med Corsica Ferries mellan Nice och Porto Vecchio.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Korsika
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Nice - Porto Vecchio Sammanfattning av rutt
Avgångsland Frankrike
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 1
Operatörer Corsica Ferries
Genomsnittligt pris 5924 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 13h 20m
Snabbaste seglingens längd 11h 30m
Första färjan 07:30
Sista färjan 23:59
Avstånd 173 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Nice till Porto Vecchio?

Färjeresan från Nice till Porto Vecchio tar ungefär 15h 31m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Nice till Porto Vecchio?

Priserna för färjan mellan Nice - Porto Vecchio varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 529 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Nice - Porto Vecchio?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Nice och Porto Vecchio, dessa är
  • Corsica Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Nice - Porto Vecchio?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Nice - Porto Vecchio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Nice - Porto Vecchio?

Ja, mellan Nice - Porto Vecchio kan du resan utan bil med
  • Corsica Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Nice - Porto Vecchio?

Ja, du kan resa med bil mellan Nice - Porto Vecchio med
  • Corsica Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Nice - Porto Vecchio?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Corsica Ferries

Vad är avståndet från Nice till Porto Vecchio?

Det är uppskattningsvis 173 sjömil mellan Nice och Porto Vecchio.

Guide till Nice

Nice är en stad belägen på den sydöstra kusten av Frankrike vid Medelhavet och är den näst största staden i Provence-Alpes-Cote d'Azur-regionen efter Marseille. Nice har njutit av, på senare år, en verklig ekonomisk, kulturell, konstnärlig och arkitektonisk revolution. Nice har varit ett populärt turistmål i århundraden och är inom köravstånd till andra populära semesterorter som Cannes, Antibes och Villefranche-sur-Mer. Nice har också ett bra urval av hotel, allt från backpacker vandrarhem och lyxiga alternativ. Många av de bästa finns runt Promenade des Anglais. Fina villor har aldrig varit mer populärt och de bästa har utsikt över den franska rivierakusten, medan andra har utsikt över de omgivande kullarna och vingårdarna.

Hamnens läge är i hjärtat av staden och förbinder korsiska destinationer med Nice. Nice är ett trendigt turistcentrum, och erbjuder en idealisk bas för att utforska den franska rivieran. Faciliteterna i de två färjeterminalerna inkluderar en turistbyrå, luftkonditionerad hall, parkeringsanläggning, telefon, toaletter, duschar. Från hamnen kan färjor tas till Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio och Ile Rousse.


Guide till Porto Vecchio

Den korsikanska staden Porto Vecchio ligger ca 65 km öster om Sartene och 25 km från Bonifacio. Marinan delen av staden är byggd på ex-salta våtmarker och salt fortsätter att spela en viktig roll i livet i staden. Det var på grund av myrarna att denna region inte har utvecklats tidigare, eftersom de var infekterad myggor och malaria tills långt in på 20-talet, även om citadellet på kullen går tillbaka till 1600-talet. Under mitten av 20-talet träsken var dränerad, vilket i kombination med förbättrade kommunikationslänkar har gjort det möjligt för staden att utveckla sin nuvarande roll som badort. Staden har två skilda områden populära med besökare: Citadellet och gamla stan, och småbåtshamnen. Det marina området är mycket attraktiv, med massor av kaféer och restauranger med utsikt över hamnen och är en populär plats att promenade, och det perfekta stället att tillbringa en sommarkväll. Citadellet och gatorna i den gamla staden går tillbaka till 1600-talet när Genua kontrollerade Korsika. Inom den gamla staden runt Place de la Republique besökare kan upptäcka de ursprungliga försvar och vallar, vackra gamla byggnader trycka in på smala gator och torg fulla av pittoreska hus.


Nice till Porto Vecchio Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 22/07/2024 och 2024-07-28


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Corsica Ferries 22:00 13:45 15 timmar 45 minuter Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.