Alcudia
Mahon
Färjor till Menorca
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Alcudia till Mahon

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Alcudia och Mahon. Sträckan mellan Alcudia och Mahon trafikeras av Trasmed GLE. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Alcudia och Mahon.

Tidtabeller Alcudia till Mahon

Färjor mellan Alcudia och Mahon avgår vanligtvis från Alcudia, ca 03:31. Överfarten tar ungefär 3h 29m.

Färjepriser mellan Alcudia och Mahon

Priserna på en överfast från Alcudia till Mahon varierar oftast mellan 635kr och 2816kr*. Genomsnittspriset är 1670kr*. De billigaste priserna mellan Alcudia och Mahon är ca 166kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1532kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1836kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Mahon och Alcudia?

Det är ungefär 77.7 miles (125.1km) eller 67.5 sjömil mellan Alcudia och Mahon.

Kan jag resa med bil mellan Alcudia och Mahon?

Ja, med Trasmed GLE kan du resa med bil på sträckan mellan Alcudia och Mahon. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Alcudia och Mahon.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Alcudia och Mahon?

Ja, fotpassagerare kan resa med Trasmed GLE mellan Alcudia och Mahon.

Alcudia till Mahon färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Mallorca till Menorca
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Alcudia - Mahon Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Trasmed GLE
Genomsnittligt pris 1686 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 3h 29m
Första färjan 03:31
Avstånd 67 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Alcudia till Mahon?

Färjeresan från Alcudia till Mahon tar ungefär 3h 22m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Alcudia - Mahon?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Alcudia och Mahon, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Alcudia - Mahon?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Alcudia - Mahon, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Alcudia - Mahon?

Ja, mellan Alcudia - Mahon kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Alcudia - Mahon?

Ja, du kan resa med bil mellan Alcudia - Mahon med
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Alcudia - Mahon?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Alcudia

Alcúdia är en stad i den spanska självstyrande regionen Balearic Islands. Den är det största turiscentret på norra delen av Mallorca och en stor tillflyktsort som är populär bland barnfamiljer. De flesta hotellen finns i Port d'Alcúdia och Platja d'Alcúdia längs den 14 km långa stranden som sträcker sig ända till Can Picafort. Gamla stan i Alcúdia är väl bevarad med hus som funnits sen 1200-talet. Gamla stan är omgiven av en medeltidsmur. Originalet av gamla stan ligger ca 3 km från hamnen.

Besökare som planerar att åka till Alcúdia med bil eller motorcykel måste åka med en färja som går dagligen från Barcelona, Denia och Valencia till Mallorca. Under sommarmånaderna finns också en direktlänk mellan Barcelona och Alcúdia med Balearia Ferries. Normalt tar resan 7 tim men kan reduceras till 3 tim om du tar en snabbfärja istället. Det är generellt billigare att resa till Mallorca med färja än vad det är att flyga.


Guide till Mahon

Mahon (även känd som MAO) är huvudstad på ön Menorca som är en del av Balearerna. Den historiska huvudstaden erbjuder besökarna vacker blandning av gammalt och ny arkitektur. Stadens unika dubbelhet som både en stad med en mängd Menorca och spanska historia i sina byggnader och museer samt en imponerande och blomstrande naturlig hamn. Mahon en av de få naturliga djuphavshamnar i världen som sträcker sig flera miles inlandet. Samtidigt i Mahon besöka Museu de Menorca, öns största museum som täcker öarna arkeologiska förflutna tillsammans med en samling av konst; den 18: e-talet Xoriguer Gin Distillery ligger på Moll de Ponent hamnen där besökare kan beundra de enorma kopparpannor, bubblande producera en anda. Den färdiga produkten kan samplas på plats och köpas på destilleriet butiken; ta en båttur runt hamnen som är en av de bästa sätten att se och fotografera hamnen. Hamnen Rundturer tar cirka en timme och biljetter från Xoriguer Gin Distillery i närheten.

Mahon färjehamn har året runt avgångar som förbinder staden till Barcelona och Valencia på det spanska fastlandet. Du kan även fånga färjor till Palma och till Alcudia, Mallorca och Ibiza. Färjor fungerar även till och från Ciutadella under sommarmånaderna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.