Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Ile Rousse hamn

  • Ile Rousse hamn med bil

    Från Bastia kan ni komma till Ile Rousse via N197. Från Calvi ta D513. Från alla andra stora städer i Korsika kan ni nå Ile Rousse genom att ta N1197 och sedan följ N179.

  • Ile Rousse hamn med tåg

    SNCF och CFC erbjuder tåg från Ile Rousse järnvägsstation. För mer information om tåg på Korsika, besök Korsika tågtjänster hemsida.

  • Ile Rousse övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Ile Rousse färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Ile Rousse övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Ile Rousse färjetjänster

Guide till Ile Rousse

Guide till Ile Rousse

Ile Rousse är en liten stad och en kommun i Haute-Corse i Frankrike. Det ligger på den norra kusten av ön Korsika. Grundat av Pasquale Paoli år 1759 för att motverka den massiva genuesisk närvaro i Algajola och Calvi, Ile Rousse eller Isula Rossa (italienska), är uppkallad efter öarna som rodna en djup rödbrun röd i solnedgången. Med den varmaste klimatet på Korsika, tack vare de skyddande Balagne kullarna som omger staden och en långgrund strand är Ile Rousse en idealisk plats för en familjesemester. Engelska turister var bland de första att upptäcka staden i början av 20-talet, när sjöflygplan och båtar förde dem till Ile Rousse till vintern. Nu är det den tredje mest trafikerade resort på ön, en kväll bland caféer och restauranger fyller gatorna i gamla stan som vaknar till liv.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.