Ibiza till Palma färja

Ibiza Palma rutten ansluter Ibiza med Mallorca och körs för tillfället av 2 rederier. Balearia service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 3 timmar 30 minuter när Trasmediterranea servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 4 tim.

Så det är kombinerat 15 överfarter som erbjuds vecka på Ibiza Palma rutten mellan Ibiza och Mallorca. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Ibiza - Palma färjerederier

  • Balearia
    • 14 Avgångar per vecka 3 tim 30 min
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 1 Avgång per vecka 4 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ibiza Palma

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Ibiza Palma är en bil och 2 passagerare.

Ibiza guide

Ibiza är en ö som ligger i Medelhavet och utgör en del av spanska Balearerna. Ön ligger ca 80 km utanför kusten i Valencia på den östra kusten av det spanska fastlandet. Öns större städer är Ibiza stad, Santa Eularia des Riu och Sant Antoni de Portmany. Ibiza stad, med sin hamn, har förklarats som världsarv av UNESCO, och är ett populärt resmål för turister. I Ibiza stad hittar besökare Renaissance muromgärdade byggnader, Santo Domingo kyrka, godsägarnas hus, katedralen, Curia hus, arkeologiska museumet, slottet, museet för modern konst i Ibiza och Necrópolis Punica del Puig des Molins.

Ön har fått ett rykte för sin sommarklubbscen med många turister som besöker ön för nattlivet och musiken. Men det finns mer till Ibiza än sitt nattliv. Förutom Ibiza stad, har stora delar av ön också förklarats Unescos världsarv som skyddar öns skönhet från utveckling.

Färjor går från Ibiza stad till Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia och Formentera.

Palma guide

Palma är huvudstaden på ön Mallorca, och innehåller de mest historiska sevärdheterna i alla städer på Balearerna. Palma har en befolkning på cirka 300.000 och många viktiga ledare från det förflutna har satt sina spår i staden med imponerande och imponerande byggnader, inklusive den underbart detaljerade Le Seu katedralen. Med intressanta smala, rena gator, tysta innergårdar, en hamnen och många restaurerade historiska byggnader, är det alltid roligt att ta en lugn promenad runt staden. De trädkantade Passeig d'es Born i Palma är en bred aveny och är stadens största strandpromenaden. Detta är en av de vackraste delarna av Palma och Passeig d'es Born bildar en axel som dissekerar staden och har många affärer, restauranger, caféer och barer. De monumentala stadsmurar Mallorca byggdes på platsen för medeltida murar och presenterade gallerier som sprang längs den övre, där starkt försvar kunde skydda ön från inkräktare. Palmas imponerande stadsmur inkluderar en populär gångväg, med utsikt över katedralen och gamla stan och är väl värda ett besök.

Från stadens hamn, färjor avgår till destinationer som inkluderar Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.