COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Palma är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Ibiza till Mallorca

Rederier som åker mellan Ibiza och Palma

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Ibiza till Palma

 • "Kort resa"

  Åkte i juli och jag var väldigt nöjd.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Första gången på Balearia"

  Vi åkte på Neptuno med säten från Ibiza till Mallorca till fots. Bokningen gick snabbt och enkelt och det var enkelt att checka in och gå ombord. Vänlig personal ombrod också. Neptuno klass rekommenderar jag. Vi kommer att åka med Baleaia igen.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Ibiza till Palma

Ibiza Palma-linjen går mellan Ibiza och Mallorca och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Balearia kör upp till 7 gånger vecka, Trasmediterranea 4 gånger per vecka & Trasmed GLE kör upp till 2 gånger vecka.

Det är totalt 13 avgångar vecka på sträckan Ibiza Palma mellan Ibiza och Mallorca ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ibiza

Ibiza är en ö som ligger i Medelhavet och utgör en del av spanska Balearerna. Ön ligger ca 80 km utanför kusten i Valencia på den östra kusten av det spanska fastlandet. Öns större städer är Ibiza stad, Santa Eularia des Riu och Sant Antoni de Portmany. Ibiza stad, med sin hamn, har förklarats som världsarv av UNESCO, och är ett populärt resmål för turister. I Ibiza stad hittar besökare Renaissance muromgärdade byggnader, Santo Domingo kyrka, godsägarnas hus, katedralen, Curia hus, arkeologiska museumet, slottet, museet för modern konst i Ibiza och Necrópolis Punica del Puig des Molins.

Ön har fått ett rykte för sin sommarklubbscen med många turister som besöker ön för nattlivet och musiken. Men det finns mer till Ibiza än sitt nattliv. Förutom Ibiza stad, har stora delar av ön också förklarats Unescos världsarv som skyddar öns skönhet från utveckling.

Färjor går från Ibiza stad till Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia och Formentera.


Guide till Palma

Palma är huvudstad på ön Mallorca, och troligtvis den stad i ögruppen Balearerna som kan ståta med flest historiska sevärdheter, bland annat den vackra 1300-talskatedralen La Seu. Staden kännetecknas av trånga gator, undangömda innergårdar och vackra historiska byggnader som med fördel kan upptäckas till fots. Att ströva längs den stora avenyn Passig d’es Born som går tvärsigenom staden är ett måste. Här finns många butiker, restauranger, caféer och barer. Den berömde konstnären Miró bodde och verkade i Palma, och man kan besöka både konstmuséer med hans målningar samt hans ateljé som ligger lite utanför stadskärnan men lätt kan nås med buss.
Man kan även promenera uppe på stadsmuren, som sträcker sig mellan katedralen och havet. Härifrån har man fantastisk utsikt över katedralen och gamla stan.

Från hamnen går färjor till Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.