Aquabus
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Aquabus

Aquabus driver en året runt-förbindelse mellan öarna Ibiza och Formentera. Aquabus grundades 1985 och erbjuder en vänlig service med flexibla tidtabeller.

Aquabus Ferry Boats är en del av Aquabus Maritime Professional Training som erbjuder sjöfartsutbildning. Företaget driver även färjelinjer som förbinder några av de populäraste klubbarna och stränderna på Ibiza till ett mycket förmånligt pris.

Eftersom Aquabus färjor är relativt små kan de köra nära kusten, så att passagerarna kan njuta av den fantastiska utsikten och det kristallklara vattnet i trakterna runt Formentera.

Sträckan Ibiza - Formentera är trafikerad varje dag året runt och tar ca 40 min. Aquabus är även ett utmärkt sätt att nå Ibiza och Formentera om man reser med familjen, tack vare den välkomnande atmosfären ombord.

Med directferries.se kan ni hitta Aquabus titabeller, resor och boka Aquabus biljetter. Vi jämnför också Aquabus med alternativa rederier.

Ombord Aquabus

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Aquabus

  • "Aqua bus till Formentera"

    Trevlig båttur från Ibiza till Formentera

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.