COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Playa d'en Bossa - Formentera är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Ibiza till Formentera

Rederier som åker mellan Playa d'en Bossa och Formentera

    • 12 Sailings Weekly 55 min
    • Get price

Färja från Playa d'en Bossa till Formentera

Playa d'en Bossa Formentera-rutten går mellan Ibiza och Formentera. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Aquabus. Färjor avgår upp till 12 gånger vecka med en resetid på ca 55 minuter.

Färjetrafiken på Playa d'en Bossa Formentera-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Formentera

Formentera är känd som den sista Medelhavet paradiset eftersom det har kunnat kombinera turism med miljöskydd. Ön tillhör Balearerna i Spanien och är ungefär 20 km lång och ligger cirka 6 km söder om Ibiza. Formentera kan endast nås med båt från Ibiza, men denna otillgänglighet gör det till en fridfull plats där du kan fly från stress och trängsel. Besökare kan njuta av ön på en cykeltur eller simning från sina mer än 20 km av stränder med vit sand och kristallklart vatten. Hemligheten med existensen av en kristallin hav och Formentera långa stränder, som markerar ut från resten av Medelhavet, är posidonea prärien som omger ön, en naturlig reningsverk som renar vattnet och gör det möjligt för sand för att vara deponeras vid kusten. Det är en riktig undervattens djungel, förklarade ett världsarv av UNESCO år 1999.