Playa d'en Bossa till Formentera färja

Playa d'en Bossa Formentera rutten ansluter Ibiza med Formentera. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Aquabus. Det finns överfarter upp till 42 gånger vecka med en resetid från ca 55 minuter.

Playa d'en Bossa Formentera seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Playa d'en Bossa - Formentera färjerederier

  • Aquabus
    • 6 Avgångar per dag 55 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Playa d'en Bossa Formentera

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Formentera guide

Formentera är känd som den sista Medelhavet paradiset eftersom det har kunnat kombinera turism med miljöskydd. Ön tillhör Balearerna i Spanien och är ungefär 20 km lång och ligger cirka 6 km söder om Ibiza. Formentera kan endast nås med båt från Ibiza, men denna otillgänglighet gör det till en fridfull plats där du kan fly från stress och trängsel. Besökare kan njuta av ön på en cykeltur eller simning från sina mer än 20 km av stränder med vit sand och kristallklart vatten. Hemligheten med existensen av en kristallin hav och Formentera långa stränder, som markerar ut från resten av Medelhavet, är posidonea prärien som omger ön, en naturlig reningsverk som renar vattnet och gör det möjligt för sand för att vara deponeras vid kusten. Det är en riktig undervattens djungel, förklarade ett världsarv av UNESCO år 1999.