Färja från Playa d'en Bossa till Formentera

Playa d'en Bossa Formentera-rutten går mellan Ibiza och Formentera. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Aquabus. Färjor avgår upp till 42 gånger vecka med en resetid på ca 55 minuter.

Färjetrafiken på Playa d'en Bossa Formentera-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Playa d'en Bossa och Formentera

  • Aquabus
    • Avgår 6 gånger per dag 55 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Playa d'en Bossa Formentera

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Formentera

Formentera är känd som den sista Medelhavet paradiset eftersom det har kunnat kombinera turism med miljöskydd. Ön tillhör Balearerna i Spanien och är ungefär 20 km lång och ligger cirka 6 km söder om Ibiza. Formentera kan endast nås med båt från Ibiza, men denna otillgänglighet gör det till en fridfull plats där du kan fly från stress och trängsel. Besökare kan njuta av ön på en cykeltur eller simning från sina mer än 20 km av stränder med vit sand och kristallklart vatten. Hemligheten med existensen av en kristallin hav och Formentera långa stränder, som markerar ut från resten av Medelhavet, är posidonea prärien som omger ön, en naturlig reningsverk som renar vattnet och gör det möjligt för sand för att vara deponeras vid kusten. Det är en riktig undervattens djungel, förklarade ett världsarv av UNESCO år 1999.