COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ibiza - Formentera är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Ibiza till Formentera

Rederier som åker mellan Ibiza och Formentera

  • 25 Sailings Daily 28 min
  • Get price
  • 21 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 28 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 11 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Ibiza till Formentera

 • "Aqua bus till Formentera"

  Trevlig båttur från Ibiza till Formentera

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Semester"

  Färjan var i tid, allting gick smidigt förutom incheckningen vid Denia. De hade behövts all hjälp man kan gå. Vilken stress!

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Ibiza till Formentera

Ibiza Formentera-linjen går mellan Ibiza och Formentera och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Balearia kör upp till 25 gånger dag, Trasmapi 16 gånger per dag, Aquabus 28 gånger per vecka, Mediterranea Pitiusa 11 gånger per dag & Trasmapi kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 61 avgångar dag på sträckan Ibiza Formentera mellan Ibiza och Formentera ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ibiza

Ibiza är en ö som ligger i Medelhavet och utgör en del av spanska Balearerna. Ön ligger ca 80 km utanför kusten i Valencia på den östra kusten av det spanska fastlandet. Öns större städer är Ibiza stad, Santa Eularia des Riu och Sant Antoni de Portmany. Ibiza stad, med sin hamn, har förklarats som världsarv av UNESCO, och är ett populärt resmål för turister. I Ibiza stad hittar besökare Renaissance muromgärdade byggnader, Santo Domingo kyrka, godsägarnas hus, katedralen, Curia hus, arkeologiska museumet, slottet, museet för modern konst i Ibiza och Necrópolis Punica del Puig des Molins.

Ön har fått ett rykte för sin sommarklubbscen med många turister som besöker ön för nattlivet och musiken. Men det finns mer till Ibiza än sitt nattliv. Förutom Ibiza stad, har stora delar av ön också förklarats Unescos världsarv som skyddar öns skönhet från utveckling.

Färjor går från Ibiza stad till Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia och Formentera.


Guide till Formentera

Formentera är känd som den sista Medelhavet paradiset eftersom det har kunnat kombinera turism med miljöskydd. Ön tillhör Balearerna i Spanien och är ungefär 20 km lång och ligger cirka 6 km söder om Ibiza. Formentera kan endast nås med båt från Ibiza, men denna otillgänglighet gör det till en fridfull plats där du kan fly från stress och trängsel. Besökare kan njuta av ön på en cykeltur eller simning från sina mer än 20 km av stränder med vit sand och kristallklart vatten. Hemligheten med existensen av en kristallin hav och Formentera långa stränder, som markerar ut från resten av Medelhavet, är posidonea prärien som omger ön, en naturlig reningsverk som renar vattnet och gör det möjligt för sand för att vara deponeras vid kusten. Det är en riktig undervattens djungel, förklarade ett världsarv av UNESCO år 1999.